Koeriers / chauffeurs gezocht

Koerierswerk vacature o.b.v. oproepbasis 15 tot 30 uur per week.

Door de groei van ons koeriersbedrijf, zijn wij per direct op zoek naar een koerier die representatief en betrouwbaar is en welke flexibel o.b.v. oproepbasis zou willen werken.
Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt in voertuigen op de weg & ook dat je het leuk vindt om regelmatig op pad te zijn. Dit zowel nationaal als ook internationaal. 

We zijn een koeriersbedrijf welke 24/7 bereikbaar is voor onze klanten. We vragen van jou dus ook een zekere mate van flexibiliteit. Je werk is erg afwisselend, we doen zowel spoedzendingen, nachtritten als just in time delivery. Ook palletvervoer is een onderdeel van ons dienstenpakket. Werken als koerier bij HB Logistiek is de ene keer vliegensvlug zijn en een andere keer heel secuur en voorzichtig te werk gaan.  

Ben jij iemand die van onderweg zijn houdt, veilig deelneemt in het verkeer, in goede fysieke conditie is en daarnaast een flexibele houding heeft? Lees dan snel de rest van deze koerier / chauffeur vacature pagina. 

Over ons

De initatiefnemers achter HB Logistiek zijn al sinds 2002 actief in de transport en koeriersbranche. We hebben inmmiddels een groot netwerk opgebouwd van opdrachtgevers en vervoerspartners. Onze focus ligt op Nederland, Duitsland en België maar een substantieel deel van onze opdrachten vindt plaats door geheel Europa. Wij zijn een allround logistieke vervoerder, gevestigd in Weert te Limburg en kenmerken ons door toewijding, klantgericht denken en een hoge mate van kwaliteitscontrole. Ons team bestaat uit professionals die flexibel en representatief zijn. 

De eisen die we stellen aan onze toekomstige koerier:

 • Enige werkervaring met het werk als koerier / chauffeur
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit 
 • Flexibel en graag onderweg.
 • Verantwoordelijk op de weg 
 • Zowel individueel als in teamverband sterk
 • Sociaal vaardig
 • Een echte aanpakker 
 • Fysiek in goede conditie 
 • Goed kunnen navigeren 
 • Verkeersveiligheid als prioriteit
 • Representatief
 • Op korte termijn beschikbaar 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een veelzijdige functie met een grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze opdrachtgevers en hebt dus een belangrijke functie te vervullen. Sluit je dus aan bij een dynamisch en nog steeds groeiend bedrijf met het hoofdkantoor gevestigd te Weert Limburg. Voor meer informatie over de functie of vacature koerier/chauffeur kun je contact met ons opnemen. 

Interesse in onze vacature koerier/chauffeur?

Heb jij ervaring in de logistieke branche en heb je zin om te starten als koerier / chauffeur?  Of misschien wil je eerst nog meer weten over de vacature? 
Neem dan contact met ons op via de telefoon of stuur direct je motivatie en CV naar info@hblogistiek.nl 
 

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op