Chauffeur & koerier gezocht!

HB Logistiek Weert zoekt koeriers & vrachtwagenchauffeur.

Fulltime + parttime koerierswerk vacature in regio Weert.

Door aanhoudende groei is HB Logistiek doorlopend op zoek naar gemotiveerde & proactieve collega's. Er zijn drie verschillende vacatures, namelijk:

 • Koerier fulltime
 • Koerier parttime of als bijbaan
 • Vrachtwagen chauffeur fulltime ( parttime ook bespreekbaar ) Chauffeur C / Chauffeur C1

Voorwaarde is wel dat je in Weert of directe omgeving woont ( Weert +10 km )

Omschrijving:
Je werk is erg afwisselend, we doen zowel spoedzendingen, combinatieopdrachten en just in time delivery. Palletvervoer is ook een onderdeel van ons dienstenpakket en hiervoor is het belangrijk dat je fysiek in redelijke conditie bent. Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven. Je komt dus overal ( in voornamelijk Nederland en België ) en ziet verschillende mensen, elke dag weer. Afwisselend werk dus!
Als koerier / chauffeur ben jij verantwoordelijk voor het gehele proces: van het inladen van pakketten tot aan de aflevering bij de klant. Het is zeer belangrijk dat je alle leveringen op tijd bezorgt. Inzicht in verkeer en tijd komt dus goed van pas tijdens het plannen. Verder komen o.a. aan bod:

 • Bestellingen met de lading controleren.
 • Vragen van klanten beantwoorden & administratief bijhouden van je werk.
 • Soms bijspringen in het magazijn om daar mee te helpen.

Je hoeft nog niet overal ervaring mee te hebben. Je wordt namelijk goed ingewerkt.

Vereisten

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B ( koeriers vacatures ) of rijbewijs chauffeur C / CE ( vrachtwagen chauffeur ).
 • Representatief, klantvriendelijk en betrouwbaar.
 • Er is geen minimale opleiding vereist.
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • Flexibel, actief & verantwoordelijk .
 • Goed kunnen navigeren.
 • Goed kunnen navigeren & het leuk vinden om de hele dag op pad te zijn.
 • Op korte termijn beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een veelzijdige functie met een grote mate van verantwoordelijkheid en een mooi salaris. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en vervult een belangrijke functie. Eventueel flexibele aanstelling / bijbaan is ook mogelijk, dus perfect te combineren met eventuele studie.

Contact

Heb jij relevante ervaring & zin om te starten als koerier / chauffeur? Voor meer informatie over de functie of vacature koerier/chauffeur kun je contact met ons opnemen. +31 (0) 495 769 063 of mail naar info@hblogistiek.nl

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op