Koeriersdiensten Brabant, snel en gemakkelijk via HB Logistiek!

HB Logistiek is dé allround logistieke dienstverlener waar jij naar op zoek bent. Werkzaam vanuit Weert zijn wij binnen no time op jouw voorgestelde locatie binnen Brabant. We staan bekend om onze snelle en flexibele manier van werken. Zoek jij een betrouwbare koeriersdienst in Brabant? Dan staan onze bezorgers van HB Logistiek voor jou klaar!

Diverse koeriersdiensten in Brabant binnen handbereik

Wij bieden vele verschillende diensten aan onze klanten. Zo bieden wij niet alleen de standaard koeriersdiensten in Brabant, maar kun je ook nog bij ons terecht voor bijvoorbeeld spoedlevering door het hele land. Ideaal voor die keren dat je met spoed dat belangrijke pakket verzonden moet hebben binnen een bepaalde tijd. Bovendien zijn alle diensten die wij onze klanten bieden maatwerk. Wij weten als geen ander dat ieder bedrijf of persoon andere logistieke behoeftes heeft. Hierdoor krijg jij precies wat je nodig hebt. Voor een koeriersdienst in Brabant kun je dan ook bij HB Logistiek terecht!

Een wagenpark vol keuzes

Dankzij ons wagenpark gevestigd in Weert beschikken wij over vele transport mogelijkheden. Voor een koeriersdienst in Brabant ben je dan ook aan het juiste adres. Onze koeriers weten binnen no time aanwezig te zijn op de via jou afgesproken locatie.


De grote keuze aan koeriersdiensten zorgt ervoor dat al onze klanten, en hun verscheidene goederen, geholpen kunnen worden. Onze koeriers zijn ook in staat de goederen op te halen. Zo verzorgen wij de volledige koeriersdiensten in Brabant van a tot z. Wij nemen je logistieke zorgen uit handen, en dit gaat gepaard met een goede communicatie. Zo ben jij precies op de hoogte van jouw koeriersdiensten in Brabant en weet je dat je zending met zorg wordt overgedragen. 

Onze koeriersdienst sinds 2002

Naast de koeriersdienst Brabant leveren wij ook vele andere diensten zowel regionaal, nationaal als internationaal binnen Europa. Als specialist in goederenvervoer weten wij altijd een passende oplossing te vinden voor al onze klanten. Dankzij de jarenlange ervaring en passie voor de transportbranche zijn we al sinds 2002 actief in de goederen vervoer. Deze passie is later uitgegroeid tot een bedrijf waar we trots op zijn. Dankzij ons team kunnen wij dan ook koeriersdiensten in Brabant en al onze andere diensten aanbieden.  

Een koeriersdienst in Brabant nodig?

Wij staan altijd klaar voor onze klanten. En dit bewijzen we dan ook keihard met onze 24/7 bereikbaarheid. Want de transportbranche gaat altijd door, ook in de nacht. Heb jij een koeriersdienst in Brabant nodig met spoed, of wil je gewoon informeren naar de mogelijkheden die wij jou te bieden hebben? Neem dan contact met ons op! We maken graag kennis met onze mogelijke nieuwe klanten!

 

 

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op