Spoedkoerier internationaal

Wil jij snel en accuraat een zending laten bezorgen? Dan fungeren wij van HB Logistiek graag als spoedkoerier internationaal. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark en onze voertuigen zijn allemaal modern en goed onderhouden. Je kunt dan ook rekenen op een veilige en betrouwbare service, en dat allemaal tegen erg aantrekkelijke tarieven. Zowel binnen de regio als internationaal koerier kunnen wij jouw pakket bezorgen, of het nu gaat om een spoedzending of speciaal vervoer op maat.

Regionaal, nationaal en internationaal koerier

Bij HB logistiek verwerken wij iedere dag spoedzendingen. Dit doen wij omdat wij direct vervoeren zonder de tussenkomst van anderen. Wij kunnen de zending snel bij je ophalen en vervolgens naar de plaats van bestemming brengen. Al onze spoedzendingen krijgen onze volledige aandacht zodat jouw pakket op de afgesproken datum en tijd wordt afgeleverd.

Wij voldoen aan jouw logistieke behoefte

Wil jij er zeker van zijn dat jouw spoedzending in goede handen is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn niet voor niets enorm gegroeid in de afgelopen jaren: ons klantenbestand is sterk uitgebreid en daar zijn wij als spoedkoerier internationaal erg trots op. Dankzij de toewijding en inzet van onze medewerkers in combinatie met het klantgericht denken, zijn wij in staat om aan vrijwel iedere logistieke behoefte te voldoen. Daarnaast voeren wij continu kwaliteitscontroles uit op onze diensten. Op deze manier kunnen wij onszelf blijven verbeteren. Hier kunnen onze klanten vervolgens weer van profiteren.

Wil jij gebruikmaken van een internationaal spoedkoerier voor bijvoorbeeld een transport naar Spanje? Of heb je vragen met betrekking tot onze dienstverlening? Neem dan rechtstreeks contact met ons op: +31 (0)495 769 063 of laat jouw contactgegevens achter bij het online contactformulier.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op