Koeriersdienst Brabant

Als ervaren transportbedrijf helpt HB logistiek je graag met alle mogelijke koeriersdiensten. Heb jij een belangrijk pakket, brievenpost of andere items die in Brabant bezorgd moeten worden? Voor een snelle en betrouwbare levering kies je onze koeriersdienst in Brabant!

Voor iedere zending een koerier

Het vervoeren van diverse zendingen is geen enkel probleem voor onze koerier in Brabant. Wij leveren niet alleen pakketten maar ook brievenpost, palletzendingen of transport dat moet worden gekoeld. Dankzij onze ervaring in koeriersdiensten en connecties met andere partijen kunnen wij vrijwel iedere aanvraag behandelen. Wij zorgen er met onze koeriersdienst in Brabant voor dat jouw zending zorgvuldig van punt A naar punt B komt. Zo weten wij onze klanten iedere keer weer tevreden te stellen!

Op ieder moment mogelijk

Het inschakelen van een koerier in Brabant via HB Logistiek gaat gepaard met een groot voordeel. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor niet alleen vragen, maar ook spoedzendingen en andere logistieke kwesties. Moet een pakket zo snel mogelijk worden geleverd? Dan kan je gebruik maken van onze spoeddienst of overnight delivery. Onze ervaren koerier komt jouw zending binnen no-time ophalen zodat deze met een koeriersdienst in Brabant kan worden bezorgd.

Omdat wij opereren vanuit ons wagenpark in Weert is het verzorgen van een snelle koeriersdienst in Brabant dan ook geen enkel probleem. Bovendien hebben wij verschillende soorten voertuigen tot onze beschikking waardoor er altijd wel een passend voertuig klaar staat voor jouw opdracht.

Neem contact op voor een snelle oplossing

Ben jij op zoek naar een flexibele koeriersdienst in Brabant? Dan heten wij jou graag welkom! Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. Wij zijn direct bereikbaar via +31 (0)495 769 06. Het is ook mogelijk ons contactformulier met jouw aanvraag in te vullen. Je ontvangt dan een op maat gemaakte en vrijblijvende offerte.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op