Transport in nood

Je hebt transport dat met spoed vervoerd moet worden. Dit moet natuurlijk niet alleen snel, maar ook veilig en betrouwbaar gebeuren. HB Logistiek staat klaar om je transport in nood te vervoeren. Door onze jaren aan ervaring in het transport van goederen, ben je zeker dat je transport in nood snel en op de juiste bestemming wordt geleverd. 


Elk transport in nood mogelijk

HB Logistiek is een allround transport- en koeriersbedrijf gelegen rondom Eindhoven. Wij vinden het belangrijk om te luisteren naar de wensen van klanten. Daarom bieden wij veel verschillende transportdiensten aan, waaronder spoedzending en next day delivery. Door ons uitgebreide wagenpark is het mogelijk om zelfs op het laatste moment goederen te vervoeren. Hierbij maakt het niet uit of het om een klein pakketje of juist een groot transport gaat. Door het aanbieden van transport in nood voor alle soorten goederen, onderscheiden we ons dan ook van andere transportdiensten in Nederland. Met ons opgebouwde netwerk zijn we altijd in staat om transport in nood te vervoeren in zowel binnen- als buitenland.

Service en kwaliteit

We snappen dat het zoeken naar de juiste transportdienst voor transport in nood een lastige keuze is. Door tijdgebrek kan je immers niet goed onderzoeken wat een transportdienst in huis heeft en of het bedrijf betrouwbaar is. Wij van HB Logistiek vinden het belangrijk dat klanten ons altijd kunnen bereiken. Door 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar te zijn, bieden we transport in nood met goed contact aan. We houden je de gehele voortgang op de hoogte totdat de zending is aangekomen op de bestemming. Zelfs wanneer je twijfelt of wij jou van dienst kunnen zijn, kijken we graag met je verder naar een passende oplossing. HB Logistiek staat klaar voor alle klanten.

Transport in nood? HB Logistiek staat voor je klaar

Heb je transport dat in nood vervoerd moet worden? HB Logistiek is een flexibele koeriersdienst die jouw goederen veilig, betrouwbaar én snel op de juiste bestemming brengt in zowel Nederland als Europa. Neem vandaag nog contact met ons op. We helpen je graag verder.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op