Transportbedrijf Venlo

Ben jij op zoek naar een transporteur dat logistieke aspecten levert in de buurt van Venlo? HB Logistiek staat voor jou klaar en biedt graag een helpende hand aan. Wij zijn een logistieke dienstverlener voor nationaal en internationaal vervoer en rijden al jarenlang verschillende routes door de Benelux en andere landen binnen Europa. Door het vertrouwen te geven aan onze koeriers zorgen wij voor een levering binnen de afgesproken tijd op de juiste locatie! Ben jij momenteel zoekend naar een transportbedrijf rondom Venlo? Neem dan contact op met HB Logistiek en wij zullen samen naar de mogelijkheden kijken! 

Het transportbedrijf van Venlo

HB Logistiek is een Limburgs transportbedrijf en door de jaren heen zijn wij gespecialiseerd in verschillende vormen van koeriersdiensten. Wij opereren vanuit Weert, gelegen in Limburg, waar ons wagenpark gevestigd is en bieden een transportbedrijf aan voor Venlose bedrijven. Bij HB Logistiek wordt er veel gewerkt met veel passie, toewijding en jaren ervaring. Met bekwame en betrouwbare koeriers vinden wij het belangrijk dat jouw levering op de juiste tijd en in een goede staat geleverd word. Door de ervaring worden negatieve factoren steeds makkelijker ontweken. Zo spelen wij iedere keer in op de behoeftes van de klant door middel van ervarenheid en onze variërende wagens. Bij HB Logistiek staan wij 99% garant dat wij aan jouw wensen kunnen voldoen! 

Maatwerk transportdiensten

Bij HB Logistiek maken wij geen onderscheidt wat voor leveringen er gevraagd worden. Wij staan klaar met onze wagens voor het zenden van documenten, pakketten, goederen, pallets etc. Onze hoofd focus ligt voornamelijk binnen de Benelux en Duitsland voor het leveren van goederen en dergelijke, maar wij leveren ook gewoon in gebieden door heel Europa. Wij zullen als transportbedrijf rondom Venlo klaar staan om leveringen te verrichten naar de gewenste locatie! 

Wij vinden het belangrijk om maatwerk te leveren en dat is tegenwoordig ook  mogelijk door ons opgebouwde netwerk met diverse partijen. Het leveren op internationaal gebied zorgt voor vele formaliteiten zoals de douane. Door kennis en ervaring is het een kleine moeite om dit voor jouw bedrijf af te handelen zowel bij de grens als voorafgaand! 

Diverse soorten leveringen 

Al jaren vinden wij het belangrijk dat er samen naar een geschikte oplossing wordt gekeken die past bij de gewenste eisen die gegeven worden als logistieke specificaties. Het is mogelijk om verschillende leveringen aan te vragen, zo zijn wij 24/7 bereikbaar en inzetbaar voor koerier service, spoeddiensten, overnight delivery, just in time delivery en nog meer. Wij zorgen dat het juiste voertuig inzetbaar is, die wij beschikbaar stellen in ons wagenpark in Weert. Als transportbedrijf rondom Venlo zorgen wij voor de verantwoordelijkheden van het ophalen tot bezorgen van de levering. Bij HB Logistiek willen wij dan ook de gewenste resultaten zichtbaar maken en zo leveren wij klanttevredenheid aan de opdrachtgevers! 

Ben jij geïnteresseerd in koerierdiensten van een transportbedrijf in Venlo? Neem gerust contact op met HB Logistiek en wij bekijken samen de gewenste mogelijkheden! We zullen altijd oplossend mee denken om jouw levering op locatie te krijgen voor de gewenste tijd. 


 

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op