Transportbedrijven

Als transportbedrijf bezorgt HB Logistiek door Nederland en omstreken. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om een zending mét of zonder spoed, onze zorg en toewijding zal hetzelfde zijn. Onze zorgvuldige en professionele aanpak zorgt ervoor dat we ons kunnen onderscheiden van andere transportbedrijven in Nederland. Wij beloven onze klant dat we zowel regionaal als nationaal zendingen geheel veilig en binnen de juiste tijd aan laten komen op de uiteindelijke plaats van bestemming. Bovendien is ons servicepakket uitgerust van de afhandeling van mogelijke (douane) formaliteiten. Benut vandaag nog de mogelijkheden van HB Logistiek. Wij gaan door waar andere transportbedrijven ophouden.

Transport met maatwerk

Transportbedrijven krijgen doorgaans veel verschillende aanvragen met betrekking tot de logistieke invulling van een zending voor bedrijven. HB Logistiek ziet het als een uitdaging om andere transportbedrijven in Weert hierin uit te dagen en om telkens aan de vraag van de klant te kunnen voldoen. Als transportbedrijf verzorgen we onder andere de verzending van complete pallets ook spoedzendingen in binnen & buitenland. Start met ontzorgen en maak gebruik van onze diensten. Zelf in het bezit van een vracht- of aanhangwagen? Ook dan denken wij graag met je mee!

Transportbedrijven in Weert? HB Logistiek!

HB Logistiek behoort tot één van de transportbedrijven in regio Weert. Door middel van haar uitgebreide dienstenpakket en maatwerk wilt het echter uitgroeien tot één van de meest succesvolle transportbedrijven in Nederland. Zo bestaat het dienstenpakket onder andere uit: overnight delivery, Just-in-time delivery en een uitgebreid wagenpark. Zodoende willen wij als transportbedrijf iedere zending tot een succesverhaal maken.

Wij willen jou en je onderneming de nodige voordelen bieden. Wij willen garant staan voor onze beloftes en fungeren graag als het visitekaartje voor jouw onderneming. Benieuwd wat een mogelijke samenwerking met HB Logistiek jou op kan leveren? Ontdek waarom wij onszelf beter vinden dan andere transportbedrijven!

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op