Aangetekende verzending

Wanneer iemand kiest voor het aangetekend versturen van een zending ontvangt de verzender een verzendbewijs. Dit kan gezien worden als een extra stukje zekerheid dat geboden wordt omtrent de afhandeling van de zending. Het verzendbewijs bij een aangetekende verzending wordt alleen uitgereikt zodra de geadresseerde partij heeft getekend voor ontvangst. Op deze manier kan de verzender bevestigd krijgen dat de zending correct en zonder problemen is geleverd op het punt van bestemming. Ideaal wanneer je een belangrijk pakket wilt bezorgen!

Aangetekend versturen? HB Logistiek helpt je verder!

Het kan, afhankelijk van je baan of situatie, regelmatig voorkomen dat je een aangetekende brief moet versturen. Doordat deze brieven doorgaans zijn voorzien met privé documenten of andere belangrijke informatie, wil je de zekerheid dat deze brieven op het juiste adres geleverd worden. Door een aangetekende brief te versturen kun je dit eenvoudig realiseren. Op deze manier hoef je jezelf minder zorgen te maken of je brief daadwerkelijk op het juiste adres terecht komt. De aankomst wordt namelijk bevestigd door een handtekening of ontvangstbewijs dat verkregen wordt bij het moment van levering bij de betreffende ontvanger.

Ook voor aangetekend pakket versturen

Wanneer het aankomt op het verzenden van belangrijke pakketten, begrijpen we bij HB Logistiek hoe cruciaal het is om zekerheid te hebben over de levering. Soms bevatten pakketten immers waardevolle inhoud of belangrijke goederen. Daarom bieden wij de mogelijkheid van aangetekend pakket versturen aan. Net zoals bij aangetekende brieven ontvang je een verzendbewijs, maar bij aangetekende pakketten kan dit nog een stap verder gaan. Het bewijs van verzending en aankomst wordt niet alleen vastgelegd, maar ook bevestigd door de handtekening van de geadresseerde bij ontvangst. Hierdoor heb je de geruststelling dat je waardevolle pakket veilig en zonder enige problemen op de gewenste bestemming aankomt. 

Bespreek jouw mogelijkheden met HB Logistiek

Wil jij graag meer informatie over de afhandeling van een aangetekende verzending? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die HB Logistiek je zoal kan bieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit is eenvoudig mogelijk middels onze contactpagina. Hier kun je zowel per mail als telefoon in contact treden met HB Logistiek. Ook kun je ervoor kiezen om een persoonlijk bericht bij ons achter te laten.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op