Transportdiensten voor particulier én zakelijk vervoer

HB Logistiek biedt transportdiensten op maat waar en wanneer jij wilt. Zo weten wij als ervaren koeriersbedrijf dat Iedere opdracht anders is en ook de wensen van de klant iedere keer weer verschillen. Dit is dan ook de reden dat wij op maat gemaakte transportdiensten bieden. Op deze manier voorzien wij onze klanten van de best mogelijk service en komen de goederen snel en veilig op de gewenste bestemming. Dé specialist en partner in transportdienst!

Transportdienst door HB Logistiek

Je transport uitbesteden aan een ervaren en betrouwbaar bedrijf? Kies dan voor de transportdiensten van HB Logistiek. Wij transporteren jouw goederen verantwoord en kiezen altijd voor de best passende oplossing, route en dienst die bij jouw opdracht past. Op deze manier komt de zending altijd op de gewensten tijd en locatie aan, of dit nou in het binnen- of buitenland is. Wij verzorgen dus niet alleen nationaal maar ook internationale transportdiensten. 

Keuze uit diverse transportdiensten

Jouw goederen worden met veel zorgvuldigheid vervoerd. Je kunt dan ook met iedere koeriers- of logistieke opdracht bij ons terecht. Ons uitgebreide dienstenpakket bestaat uit onder andere webshop distributie, ADR vervoer, next day delivery en internationale koeriersdiensten. Onze transportdiensten worden dan ook altijd op maat gemaakt zodat wij jouw koeriersopdracht snel en efficiënt kunnen uitvoeren. Ook voor spoedtransport kun je terecht bij HB Logistiek. Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar zodat wij onze klanten op ieder moment van de dag de beste service kunnen bieden. 

Het wagenpark van HB Logistiek

Onze transportdiensten worden ondersteund door onze moderne en goed onderhouden vervoersmiddelen. Deze vervoersmiddelen bevinden zich in ons wagenpark gevestigd in Weert en verschillen ieder van type en maat. Zo zijn wij ervan verzekerd dat er altijd wel een geschikt voertuig voor jouw transportdienst bij zit. Voor iedere transportdienst opdracht kiezen we dan ook het meest geschikte voertuig zodat jouw zending het voordeligst en meest efficiënt bezorgd kan worden.

Neem contact op voor een transportdienst!

Ben jij op zoek naar een professioneel bedrijf voor een transportdienst? Kies dan voor HB Logistiek als jouw transport partner. Vanuit ons wagenpark in Weert staan wij klaar om iedere transportdienst, zowel nationaal als internationaal, zo goed mogelijk af te handelen. 

Heb jij vragen over een van onze transportdiensten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via de telefoon of mail. Wij staan ieder moment van de dag voor je klaar! 

Wil je direct antwoord op jouw vraag? Dan kun je het best even bellen!
 

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op