Internationaal sneltransport

Is het van belang dat jouw zending op een vooraf bepaald tijdstip wordt geleverd? Kies dan voor just in time delivery (internationaal sneltransport) van HB Logistiek. Wij verwerken iedere dag zendingen die op een bepaalde tijd opgehaald of geleverd moeten worden! Dankzij de korte lijnen met depots en leveranciers zijn wij in staat om zeer stipt te leveren en dat komt de transport internationaal en nationaal ten goede.

Op tijd door internationaal sneltransport!

Bij just in time delivery geef je vooraf een datum en het exacte tijdstip van bezorgen aan. Wij zorgen er vervolgens voor dat de zending tijdig op de eindbestemming wordt afgeleverd. Je hebt hier dan geen omkijken meer naar en je kunt het met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Omtrent onze transport internationaal gingen al veel tevreden klanten je voor. Dankzij onze toewijding en het klantgericht denken hebben wij een enorme groei mogen meemaken. Wij houden ons dan ook constant bezig met kwaliteitscontroles en daar profiteren onze klanten vervolgens van.

Allround service

Naast internationaal sneltransport kun je bij HB Logistiek ook terecht voor regionale zendingen. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark van diverse voertuigen die transport internationaal en nationaal mogelijk maken. Voor vrijwel iedere logistieke behoefte bieden wij dan ook een passende oplossing. Als onderdeel van onze allround service kunnen wij ook alle bijkomende (douane)formaliteiten voor je afhandelen. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden!

Heb je een logistiek probleem waarbij een snelle oplossing vereist is? Of ben je simpelweg op zoek naar een flexibele koeriersdienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +31 (0)495 769 06. je kunt ook een offerte opvragen via onze website. Vul het formulier helemaal in zodat wij een volledige offerte op maat kunnen bieden.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op