Transport Brabant

HB Logistiek is de koeriersdienst die je verder kan helpen zodra je op zoek bent naar een transportbedrijf in regio Brabant. Mede door onze specialisatie in koeriersdiensten transporteren wij al een geruime tijd door diverse nationale en internationale routes binnen onder andere de Benelux. Onze betrouwbare koeriers zorgen er voor dat jouw zending binnen de afgesproken tijd op de afgesproken bestemming arriveert.

Transport van en naar Brabant? HB Logistiek!

HB Logistiek is als transportbedrijf actief vanuit Weert, Limburg. Wij staan open voor vrijwel alle soorten koeriersdiensten aanvragen. Of het nu gaat over nationaal of internationaal, groot of klein transport of koerierdiensten met of zonder spoed. Bespreek jouw opties en we zullen in overleg een passende oplossing voor jouw transport vinden. Je bent bij ons hoe dan ook verzekert van een betrouwbare transporteur voor je transport in regio Brabant. Ook andere formaliteiten en het nodige papierwerk wordt door ons vroegtijdig afgehandeld. Op deze manier worden al jouw zorgen uit handen genomen en ben je verzekert van goed en veilig transport.

HB Logistiek – Hét transportbedrijf in regio Brabant

Met behulp van ons uitgebreide wagenpark is het mogelijk om in vrijwel iedere vorm van koeriersdienst te kunnen voorzien. Doordat we vrijwel altijd een passend voertuig ter beschikking hebben kunnen we uiterst flexibel te werk gaan met de aanvragen die we als transportbedrijf ontvangen.

Middels onze jarenlange ervaring kunnen we inspelen op de diverse behoeften die de klant zoal heeft. Verder beschikken we over een uitgebreid netwerk dat ons zowel nationale als internationale voordelen oplevert. HB Logistiek gaat als transportbedrijf in de regio Brabant verder daar waar andere stoppen!

Meer weten over onze courier services?

Benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot transport in Brabant? Of meer weten over onze courier services? Wij staan dag en nacht voor je klaar om hulp te bieden bij al jouw logistieke problemen of vragen. Kom in contact via ons online contactformulier of per telefoon of mail.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op