Veilig transport

Voor veilig transport kun je rekenen op de betrouwbare service van HB Logistiek. Wij hebben de nodige ervaring en een uitgebreid wagenpark waardoor wij in staat zijn om jouw zending veilig en tijdig te bezorgen. Wij staan 24 uur per week voor je klaar, dus neem gerust contact op wanneer je logistieke problemen ervaart.

HB Logistiek, aangenaam

Veilig transport van jouw zending is een ideale oplossing wanneer je goederen vervoert die mogelijk breekbaar zijn. Wanneer je dit voor een aantrekkelijke prijs wilt regelen, ben je bij HB Logistiek aan het juiste adres. Uiteraard is de prijs van deze dienst afhankelijk van de levering en de grootte van de zending. Voor meer informatie hierover raden wij aan om even contact met ons op te nemen.

Veilig transport bij deze koeriersdienst!

HB Logistiek verzorgt dagelijks veilig transport. Zowel regionaal als internationaal. De zending wordt op de gewenste locatie opgehaald en vervolgens zo veilig mogelijk naar de eindbestemming vervoerd. Ook voor spoedzendingen geldt dat wij alles graag in goede banen willen leiden. Op deze manier wordt jouw zending onaangetast en snel bezorgd. Wij hebben hierbij de beschikking over een uitgebreid wagenpark waardoor er voor iedere zending een passende oplossing is. Wij staan dan ook klaar om jou advies te bieden.

Kortom, ben jij op zoek naar een flexibele koeriersdienst die veilig transport voor jou kan verzorgen? Of ben je op zoek naar de mogelijkheden om transportdiensten uit te kunnen besteden? Neem dan contact met ons op en maak jouw wensen kenbaar. Ons telefoonnummer is +31 (0)495 769 06. Wij vertellen je graag meer over onze mogelijkheden!

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op