Nachtkoerier: voor al je spoedzendingen door de nacht heen!

Het kan voor komen dat je binnen je bedrijf te maken krijgt met een plotselinge zending laat in de avond. Je moet een belangrijke vracht, pakket of document zo snel mogelijk bij je zakenrelatie of klant afleveren. Het liefst gebeurt dit nog diezelfde avond zodat de zending op tijd bij de klant wordt afgeleverd. Bij HB logistiek ben je met een nachtkoerier ervan verzekerd dat je zending op het juiste moment bij bestemming aan komt.

Nachtkoerier, wat is het?

Een nachtkoerier is een dienst die specifiek gericht is op het bezorgen van pakketten en goederen gedurende de nachtelijke uren. Deze service is vooral handig voor bedrijven die behoefte hebben aan snelle en discrete leveringen buiten reguliere kantoortijden. HB Logistiek is een bedrijf dat gespecialiseerd is in nachtkoeriersdiensten, waarbij we ons onderscheiden door een efficiënte en betrouwbare aanpak. Met een toegewijd team van professionals en een uitgebreid netwerk, biedt HB Logistiek een uitstekende oplossing voor bedrijven die streven naar naadloze en tijdige leveringen, zelfs in de late uren van de avond.

Overnight zendingen met een nachtkoerier

Onze nachtkoeriers staan klaar voor zendingen die zo snel mogelijk geleverd moeten worden. Het pakket of de brievenpost wordt bij jou opgehaald en de volgende ochtend zo snel mogelijk afgeleverd. Opslag van je pakket is dus niet nodig waardoor de levertijd super snel is. Naar verwachtingen wordt je levering de volgende dag tussen 08:00 en 16:00 op de gewenste locatie bezorgd. Ideaal voor ondernemers die er zeker van willen zijn dat hun levering op tijd aankomt. HB Logistiek is dé betrouwbare nacht bezorger en partner wanneer het aankomt op belangrijke en snelle zendingen.

Zendingen binnen Europa

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten binnen Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Hier haalt onze nachtkoerier de zendingen op en levert ze weer op de gewenste locatie. Ook opereren wij als allround transportbedrijf, wanneer nodig is, binnen anderen delen van Europa.

Levering op maat

Heb jij een speciaal verzoek voor onze nacht bezorger en moet je zending op een ander tijdstip geleverd worden? Ook dit is mogelijk. Dankzij ons wagenpark en ervaren koeriers die klaar staan voor opdrachten, kunnen wij aan vrijwel iedere klant maatwerk leveren. Dit betekent dat wij samen met jou gaan kijken naar een geschikte oplossing voor het uitvoeren van de opdracht. Mochten er bijzondere leveringen tussen zitten die net even anders zijn dan anderen, nemen wij contact op met ons groot netwerk op het gebied van goederen vervoer. Met maatwerk zorgen wij ervoor dat we zelden een nee aan onze klanten hoeven te verkopen.

24/7 bereikbaar!

Het grote voordeel van nachtkoerier HB Logistiek in tegenstelling tot andere koeriersbedrijven is dat wij 24/7 bereikbaar zijn. Wanneer je te maken krijgt met een spoedzending zijn wij dus altijd bereikbaar om de mogelijkheden voor een nachtkoerier te bespreken. Mocht je dringende vragen hebben betreft een opdracht of wil je meer weten over bijvoorbeeld een koeriersdienst internationaal? Aarzel niet en neem contact met ons op via de telefoon of email.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op