Transportbedrijf Limburg

Wanneer je opzoek bent naar een betrouwbaar en professioneel transportbedrijf voor jouw koeriersdiensten, ben je bij HB Logistiek aan het juiste adres. De koeriersdiensten van HB Logistiek opereren vanuit Weert (Limburg) en verzorgen al jouw zendingen. Het zoeken naar transport in Limburg is dus niet langer meer nodig!

Transportbedrijf uit Limburg voor al jouw transport

Als transportbedrijf in Limburg bezorgen wij door heel Nederland. Met keuze uit verschillende soorten transport verzorgen wij ook spoedzendingen en overnight deliveries. Wij zorgen er iedere keer weer voor dat de zendingen op de juiste locatie en tijd worden geleverd. Ook gaan wij voor onze klanten de grens over en bezorgen zendingen binnen de Benelux, Duitsland of andere Europese locaties. Onze vakbekwame koeriers hebben ervaring met het vervoer van goederen waardoor formaliteiten zoals de douane door ons worden afgehandeld.

Betrouwbaar en ervaren transporteurs

Onze ervaren koeriers zijn representatief en zorgen ervoor dat iedere levering binnen een bepaalde tijd wordt bezorgd. Met kennis van de meest praktische routes zorgen de koeriers voor een zo snel en efficiënt mogelijke levering waarbij obstakels in de wegen worden vermeden. Onze jarenlange ervaring staat garant voor een professionele en betrouwbare uitvoering van de koeriersdiensten. Dankzij het persoonlijke klantencontact onderscheiden wij ons van de rest. Daarnaast zijn wij 24/7 bereikbaar en inzetbaar waardoor HB Logistiek hét transportbedrijf is waarnaar je opzoek bent. Wij staan klaar voor al jouw webshop-distributie zendingen, kerstpakket leveringen en meer.

Transport vanuit Limburg – uitsluitend maatwerk

Buiten de diensten zoals next day delivery en spoedzendingen leveren wij ook maatwerk. Dankzij het groot opgebouwde netwerk met andere diverse partijen zijn wij in staat maatwerk te leveren aan onze klanten. Zo helpen wij onze klanten in nood en bieden en snelle en complete koeriersdienst aan. Wij komen met een passende oplossing voor jouw logistieke vraagstukken. HB Logistiek kan gezien worden als een allround transportbedrijf uit Limburg

Benieuwd naar HB Logistiek als een van de transportbedrijven in Limburg? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel voor al uw logistieke vragen. Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend. Samen komen wij tot een passende oplossing!

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op