Transportbedrijf – Nationaal en Internationaal transportbedrijf Weert?

HB Logistiek bezorgt als transportfirma door heel Nederland en omstreken. Of het nu gaat om een order mét of zonder spoed. Wij handelen uiterst zorgvuldig en gaan verder waar andere transportbedrijven ophouden. De belofte die we aan onze klanten maken is dat we zowel regionale als (inter)nationale zendingen geheel veilig en op tijd naar de afgesproken bestemming. Daarnaast voorziet ons servicepakket onder andere voor de afhandeling van eventuele (douane) formaliteiten. Profiteer vandaag nog van ons maatwerk voor jouw regionale en (intern)nationale logistieke behoeften.

HB Logistiek: transportfirma op maat!

Transportbedrijven krijgen doorgaans te maken met tal van verschillende vragen omtrent de invulling van het logistieke proces voor een extern bedrijf. HB Logistiek ziet het als een uitdaging om telkens aan deze vraag te kunnen voldoen. Door middel van onze flexibiliteit proberen wij zodoende ook aan vrijwel iedere vraag te voldoen. Als transportfirma verzorgen we naast documenten ook met regelmaat volledige pallets. Ook wanneer je grote hoeveelheden dient te transporteren kun je gebruik maken van HB Logistiek haar speciaal transport. Wij ontzorgen je graag door middel van een van onze vervoerspartners. Transport door middel van je eigen vracht- of aanhangwagen? Ook dat is mogelijk. Contacteer ons snel en eenvoudig door middel van onze contactpagina!

Onze spoedleveringen

Inmiddels beschikt HB Logistiek over de nodige ervaring omtrent het verzorgen van spoedopdrachten. Zo verzorgen we al meerdere jaren tal van verschillende spoedopdrachten naar tevredenheid. Iedere spoedlevering krijgt dezelfde nauwkeurige zorg en beschikt tevens over een perfecte balans op het gebied van snelheid en nauwkeurigheid. Wij zorgen ervoor dat jouw zending zo snel mogelijk onderweg is en wordt vervoerd naar de plaats van bestemming. Als transportfirma voorzien we naast regionale en nationale spoedleveringen ook in internationale spoedzendingen. Onze koeriers beschikken over de nodige ervaring, de snelste routes en verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat heeft dit transportbedrijf uit Weert te bieden?

Onderstaand overzicht dient inzicht te geven in ons dienstenpakket. Door middel van de diensten die wij aanbieden willen we ons tevens onderscheiden van andere transportbedrijven, ontdek onze diensten hier:

  • Overnight delivery
    Het kan voorkomen dat je zending niet direct geleverd kan worden doordat het bedrijf niet geopend is. Door middel van overnight delivery haalt een koerier de zending op en brengt hem de volgende werkdag naar de ontvanger.
  • Just-in-time delivery
    HB Logistiek begrijpt en herkent de noodzaak van een zending die op een vooraf bepaald tijdstip geleverd dient te worden. Hier zorgen wij dan ook voor!
  • Uitgebreid wagenpark
    Dankzij ons uitgebreide wagenpark kunnen wij vrijwel iedere zending tot een succesverhaal maken. Ontdek het wagenpark hier!

HB logistiek kan als koeriersdienst de nodige voordelen met zich meebrengen voor jou en je onderneming. We verzorgen de afhandeling van (spoed)leveringen en verzorgen het klantcontact. Hierbij maakt het niet uit of je incidenteel, periodiek of structureel gebruik wilt maken van onze diensten. Wij staan garant voor maatwerk, fungeren als jouw visitekaartje en zorgen dat je goederen en/of documenten binnen de afgesproken termijn geleverd worden op de plek van bestemming.

Benieuwd wat een mogelijke samenwerking met HB Logistiek voor jouw onderneming kan betekenen? Aarzel niet langer en neem snel en eenvoudig contact met ons op!

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op