HB Logistiek, je koeriersdienst in Limburg

Je goederen snel, betrouwbaar en op tijd laten bezorgen? HB Logistiek zorgt dat het gebeurt. Wij zijn een ervaren en dynamisch koeriersbedrijf die jouw goederen veilig in binnen en buitenland op de juiste bestemming aflevert. Met HB Logistiek ben je verzekerd van een betrouwbaar koerierdienst in Limburg.

Koerier Limburg en omstreken

HB Logistiek is een ervaren allround koerier- en transportbedrijf gelegen in Limburg. Wij werken ontzettend hard om de goederen van alle klanten op tijd en met het beste vervoer op de eindbestemming te leveren. Wij verkopen dan ook geen nee. Door onze diverse koerierdiensten, zoals just in time delivery, next day delivery en spoedzending, is er altijd een koerierdienst die past bij je wensen. Door ons grote netwerk staan we altijd klaar om als koerier in Limburg jou te helpen voor het vervoer van goederen in zowel Nederland als Europa.

Koerierdienst in Limburg op maat

We snappen dat een verscheidenheid aan goederen vraagt voor een grote keuze aan koerierdiensten. Door de behoefte naar koerierdiensten altijd in de gaten te houden, kunnen wij inspelen op de vraag van onze klanten en leveren we dan ook diensten op maat. Van het leveren van pallets tot het leveren van een offerte: HB Logistiek bezorgt het allemaal. Hierdoor onderscheiden wij ons als koeriersdienst Limburg van andere koeriers in de omgeving. Of je nu eenmalig transport wilt laten vervoeren of onze koerierdienst voor langere tijd wenst te hebben, HB Logistiek staat voor je klaar.

Ontdek onze koeriersdienst in Limburg

We werken al sinds 2002 hard als koeriersdienst Limburg. We vinden het belangrijk dat klanten ons altijd kunnen bereiken en daarom zijn we dan ook 24/7 bereikbaar. Bij HB Logistiek kan je rekenen op een snelle betrouwbare service die zo efficiënt mogelijk uitgevoerd wordt. Voor elk transport is er een koerierdienst en daarom zoeken we altijd naast de best passende oplossing. Zelfs als je op zoek bent naar een nacht bezorger. Benieuwd wat HB Logistiek als koerier in Limburg voor je kan betekenen? Neem contact met ons op.
 

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op