Reviews

Onze klantbeoordelingen

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Dit bereiken we door ons bedrijf met passie en toewijding te runnen en uiteraard onze klanten te ondersteunen daar waar we ook maar kunnen op het gebied van transport.

Dat dit inmiddels al tevreden klantreacties teweeg heeft gebracht is voor ons een bevestiging dat we goed bezig zijn. Onze klanten en hun tevredenheid staan dan ook centraal bij HB logistiek. Neem zelf ook eens de onderstaande reviews door.

Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf

Op de bedrijvengids “Google Mijn Bedrijf” vind je onze bedrijfsinformatie, foto's en klantreacties. Wij stellen het zeer op prijs als onze klanten hier een review invullen."

Opiness

Opiness

Opiness laat betrouwbare reviews zien van echte klanten. Het is een complete website gebouwd op eerlijke reviews. HB Logistiek is aangesloten bij Opiness en je kunt je dus vooraf oriënteren op de ervaringen van anderen die gebruik hebben gemaakt van onze diensten.

Facebook

Facebook reviews

Op onze facebook pagina vindt je betrouwbare reviews en ervaringen van onze klanten. Om een review achter te laten op onze facebook pagina dien je in te loggen op facebook.

Geef uw mening!

Wat vindt u van ons HB logistiek? Laat het hieronder weten!

Hoeveel sterren geeft u ons?
5

Wij zijn beoordeeld met een 4.9/5 gebaseerd op 19 beoordelingen.

Top koerier Ik geef HB logistiek 5 sterren

Ben heel erg tevreden, goed contact, goeie service prijs / kwaliteit & leuke chauffeurs. Aanrader 👍

Levering Ik geef HB logistiek 5 sterren

Top bedrijf 24/7 service goede prijs /kwaliteit .. heel goed contact was een moeilijke klus zware tuintegels geleverd heel goed afgeleverd !!! Echte aanrader 👍👍👍

Super goede service bij levering meubels Ik geef HB logistiek 5 sterren

Boxspring en kast voor in de woonkamer laten leveren. Hele goede service! Mogen eigenlijk niet meetillen maar bezorger heeft mij toch even een handje geholpen! Super!! Ik ben blij 😃

Mee denken in oplossingen Ik geef HB logistiek 5 sterren

Als specialist in het frezen en draaien van middelgrote tot zeer grote producten zijn we voor het transport altijd aan het goede adres bij dit bedrijf. Of het gaat om een klein pakketje, een paar pallets of een grote gelaste constructie. HB logistiek heeft altijd een gepast vervoermiddel. Je wordt er altijd netjes en vriendelijk te woord gestaan. En er wordt gedacht in oplossingen. Of het gaat om een regulier- of een spoed zending, deze worden altijd netjes op de afgesproken tijd afgeleverd. Top chauffeurs die staan voor kwaliteit en die weten waar ze mee bezig. HB is voor ons een topper in de logistiek.

Top service transport Ik geef HB logistiek 5 sterren

Goed contact, snelle afwikkelingen, top service!

Super chauffeur die weet hoe die motoren moet vervoeren Ik geef HB logistiek 5 sterren

Topbedrijf ook voor het vervoer van exclusieve motoren. Super chauffeur die weet hoe die motoren moet vervoeren, en super snelle service 24/7 wordt hier echt waar gemaakt.

Zeer tevreden over dit bedrijf! Ik geef HB logistiek 5 sterren

Goede communicatie, vriendelijk geholpen en levering snel en zorgvuldig verwerkt. Een betrouwbare koerier.

Zeer tevreden over de koeriersdiensten Ik geef HB logistiek 5 sterren

Wij zijn zeer tevreden over de koeriersdiensten. Aangezien het binnen onze firma over medische en kritische producten gaat is het van groot belang dat wij onze cliënten ( ziekenhuizen in de Benelux) snel van de juiste producten kunnen voorzien indien dat noodzakelijk is. Onze pakketten dienen dan ook altijd nog dezelfde dag bezorgd te worden, ook na sluitingstijd. De leveringen worden altijd conform afspraak en tijdstip uitgevoerd. Kortom wij zijn zeer tevreden !

Tevreden Ik geef HB logistiek 5 sterren

Hblogistiek is altijd bereikbaar en helpt ons altijd goed. Tevreden dus :)

Prettige samenwerking Ik geef HB logistiek 5 sterren

Goede afhaal/bezorgdienst om mee samen te werken. Communiceren uitstekend ook gedurende de rit.

Opdracht verliep goed. Ik geef HB logistiek 5 sterren

Opvallend was het prettige contact in het voortraject. Het belangrijkste was overigens de daadwerkelijke bezorging van fitnessapparatuur & ook dat is verlopen zoals het hoort.

Alleen maar positieve ervaringen Ik geef HB logistiek 5 sterren

Alleen maar positieve ervaringen vanuit een leverancierskant bekeken, afspraak is afspraak mentaliteit is erg fijn om samen mee te werken. Informeel waar het kan maar altijd even professioneel!

Prijs/kwaliteit/betrouwbaarheid is top! Ik geef HB logistiek 5 sterren

Goede ervaringen bij het versturen van relatiegeschenken en het ophalen van kantoorartikelen door NL. Prijs/kwaliteit/betrouwbaarheid is top!

Goede en snelle service Ik geef HB logistiek 4 sterren

Altijd bereikbaar goede en snelle service Zeker een aanrader bedankt heren 👍

Afspraken keurig nakomen Ik geef HB logistiek 5 sterren

Een bedrijf wat zijn afspraken keurig nakomt. Prettige mensen om mee samen te werken en alles netjes op tijd en volgens afspraak geleverd bij de klant. Ga zo door!

Tevreden over de spoedkoeriersdiensten Ik geef HB logistiek 5 sterren

Tot op heden tevreden over de stiptheid en geleverde koeriersdiensten service van HB logistiek. Vooral als wij met spoed nog een levering te vervoeren hebben kan het altijd nog geleverd worden en dat stellen wij zeer op prijs.

Een flexibele Ik geef HB logistiek 5 sterren

Aan het einde van het jaar vertrekken vele duizenden kerstpakketten bij ons de deur uit. Een zeer hectische tijd voor onze vaste logistieke vervoerders. HB logistiek stelt zich hier altijd zeer flexibel in op met een "afspraak = afspraak" mentaliteit. Dik tevreden dus (Y).

Zeer betrouwbare partner Ik geef HB logistiek 5 sterren

Beoordeeld met een 10 De koeriers van HB logistiek hebben zich de afgelopen jaren bewezen als een zeer betrouwbare partner. Een keurige, representatieve koeriersdienst die in 99% van de gevallen volgens afspraak leveren & stipt op tijd.

Goede ervaringen Ik geef HB logistiek 4 sterren

Goede ervaringen als klant met verschillende koeriers van HB logistiek. Ze schakelen snel en luisteren goed. Informeel prettig contact maar als het moet professioneel.