Reviews

Onze klantbeoordelingen

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Dit bereiken we door ons bedrijf met passie en toewijding te runnen en uiteraard onze klanten te ondersteunen daar waar we ook maar kunnen op het gebied van transport.

Dat dit inmiddels al tevreden klantreacties teweeg heeft gebracht is voor ons een bevestiging dat we goed bezig zijn. Onze klanten en hun tevredenheid staan dan ook centraal bij HB logistiek. Neem zelf ook eens de onderstaande reviews door.

Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf

Op de bedrijvengids “Google Mijn Bedrijf” vind je onze bedrijfsinformatie, foto's en klantreacties. Wij stellen het zeer op prijs als onze klanten hier een review invullen."

Opiness

Opiness

Opiness laat betrouwbare reviews zien van echte klanten. Het is een complete website gebouwd op eerlijke reviews. HB Logistiek is aangesloten bij Opiness en je kunt je dus vooraf oriënteren op de ervaringen van anderen die gebruik hebben gemaakt van onze diensten.

Geef uw mening!

Wat vindt u van ons HB logistiek? Laat het hieronder weten!

Hoeveel sterren geeft u ons?
5

Wij zijn beoordeeld met een 4.8/5 gebaseerd op 10 beoordelingen.

Prettige samenwerking Ik geef HB logistiek 5 sterren

Goede afhaal/bezorgdienst om mee samen te werken. Communiceren uitstekend ook gedurende de rit.

Opdracht verliep goed. Ik geef HB logistiek 5 sterren

Opvallend was het prettige contact in het voortraject. Het belangrijkste was overigens de daadwerkelijke bezorging van fitnessapparatuur & ook dat is verlopen zoals het hoort.

Alleen maar positieve ervaringen Ik geef HB logistiek 5 sterren

Alleen maar positieve ervaringen vanuit een leverancierskant bekeken, afspraak is afspraak mentaliteit is erg fijn om samen mee te werken. Informeel waar het kan maar altijd even professioneel!

Prijs/kwaliteit/betrouwbaarheid is top! Ik geef HB logistiek 5 sterren

Goede ervaringen bij het versturen van relatiegeschenken en het ophalen van kantoorartikelen door NL. Prijs/kwaliteit/betrouwbaarheid is top!

Goede en snelle service Ik geef HB logistiek 4 sterren

Altijd bereikbaar goede en snelle service Zeker een aanrader bedankt heren 👍

Afspraken keurig nakomen Ik geef HB logistiek 5 sterren

Een bedrijf wat zijn afspraken keurig nakomt. Prettige mensen om mee samen te werken en alles netjes op tijd en volgens afspraak geleverd bij de klant. Ga zo door!

Tevreden over de spoedkoeriersdiensten Ik geef HB logistiek 5 sterren

Tot op heden tevreden over de stiptheid en geleverde koeriersdiensten service van HB logistiek. Vooral als wij met spoed nog een levering te vervoeren hebben kan het altijd nog geleverd worden en dat stellen wij zeer op prijs.

Een flexibele "afspraak=afspraak"-mentaliteit Ik geef HB logistiek 5 sterren

Aan het einde van het jaar vertrekken vele duizenden kerstpakketten bij ons de deur uit. Een zeer hectische tijd voor onze vaste logistieke vervoerders. HB logistiek stelt zich hier altijd zeer flexibel in op met een "afspraak = afspraak" mentaliteit. Dik tevreden dus (Y).

Zeer betrouwbare partner Ik geef HB logistiek 5 sterren

Beoordeeld met een 10 De koeriers van HB logistiek hebben zich de afgelopen jaren bewezen als een zeer betrouwbare partner. Een keurige, representatieve koeriersdienst die in 99% van de gevallen volgens afspraak leveren & stipt op tijd.

Goede ervaringen Ik geef HB logistiek 4 sterren

Goede ervaringen als klant met verschillende koeriers van HB logistiek. Ze schakelen snel en luisteren goed. Informeel prettig contact maar als het moet professioneel.