Koeriersdienst Weert

HB Logistiek is actief als koeriersdienst regio Weert. Vanuit hier wordt op zowel nationaal als internationaal niveau geopereerd. HB Logistiek biedt dezelfde zorg en toewijding voor al haar zendingen. Het maakt hierbij niet uit of het zendingen mét of zonder spoed betreft. Met behulp van onze zorgvuldige aanpak kunnen we ons onderscheiden van andere koeriersdiensten uit regio Weert. Wij staan als allround koeriersbedrijf garant voor een betrouwbare afhandeling van zendingen in binnen- en buitenland. Bovendien zorgt HB Logistiek voor de afhandeling van mogelijke (douane) formaliteiten die aan de zending verbonden zijn. Kom snel en eenvoudig in contact met HB Logistiek. Dé koeriersdienst van Weert.

Ervaar transport op maat

Als koeriersdienst vinden wij dat het belangrijk is om in te kunnen spelen op de verschillende aanvragen die je zoal binnen kunt krijgen. Het is hierbij van belang om te beschikken over een allround dienstenpakket. HB Logistiek opereert als allround koeriersdienst vanuit Weert. Vanuit hier proberen we met een uitgebreid wagenpark ervoor te zorgen dat we in zoveel mogelijk verschillende koeriersdiensten kunnen voorzien. Zo voorziet HB Logistiek onder andere in de verzending van palletgoederen, overnight delivery en klein transport. Start vandaag nog met het ontzorgen van jouw onderneming en maak gebruik van één van onze koeriersdiensten. Ook indien je zelf al reeds in het bezit bent van een vracht- of aanhangwagen zijn er tal van mogelijkheden waar HB Logistiek je graag mee verder helpt!

HB Logistiek: Dé Koeriersdienst van Weert

Als koeriersdienst in Weert wilt HB Logistiek de komende jaren blijven groeien als betrouwbaar en allround transportbedrijf. Dit willen we realiseren met behulp van ons uiteenlopende dienstenpakket en wagenpark. Hiermee hopen we ons te kunnen onderscheiden van andere transportbedrijven en te blijven fungeren als het visitekaartje van onze klanten. Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zoal zijn voor jouw koeriersdienst? Ontdek de mogelijkheden online of neem contact met ons op via onze online contactpagina.
 

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op