Palletzending Nederland

Een palletzending moet zo zorgvuldig mogelijk worden afgehandeld. Zo ook wanneer het palletvervoer binnen Nederland blijft en deze maar een kleine afstand hoeft af te leggen. HB logistiek verzorgt al jouw transport binnen Nederland. Onze koeriers staan klaar om jouw pallet te verzenden: pallet laten ophalen of bezorgen.

HB Logistiek: jouw transportbedrijf!

HB Logistiek is een ervaren transport- en koeriersbedrijf die jouw goederen betrouwbaar en snel bezorgt. Wij zijn er in gespecialiseerd om pallets, goederen of pakketten te leveren in Nederland en weten hierbij dan ook de kortste en snelste route uit te zoeken. Dit alles doen wij zodat je palletzending op het juiste moment geleverd wordt en onze bezorging aan een stuk door kan lopen.

Doordat wij gebruik maken van ons grote wagenpark en ervaren koeriers tot onze beschikking hebben, staat er altijd wel een koerier klaar om jouw pallet te verzenden. Wij houden rekening met je wensen en behoeften wat betreft de levering, de bestemming en de snelheid. Wij verzorgen jouw palletvervoer binnen Nederland!

Jouw palletvervoer

Wil jij je pallet goedkoop binnen Nederland laten vervoeren? Een palletzending is nodig bij de iets zwaardere goederen, maar het kan ook gunstig zijn wanneer je meerdere pakketten naar hetzelfde adres wilt sturen. Wij zijn dankzij onze ervaring in staat jouw pallet vakkundig en daarbij ook nog eens voordelig naar de bestemming te brengen. Afhankelijk van jouw zending wordt er gekeken welk vervoersmiddel hier het beste bij past. Zo nemen onze koeriers de verantwoording en gaan wij zorgvuldig met kwetsbare goederen om. Jouw pallet veilig verzenden is ons werk!

Wil jij gebruik maken van onze palletzending binnen Nederland? Neem dan contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op