HB Logistiek jouw koerier 24/7

Momenteel draaien we in een 24 uur economie, bedrijven draaien dag en nacht. Dit maakt het belang van een professionele koerier groot. Pakketten of vertrouwelijke documenten moeten op specifieke tijdstippen of met grote spoed worden vervoerd. HB koeriers vormt deze partij voor jouw bedrijf, een koerier met 24/7 beschikbaarheid.

Express koerier

Juist in deze 24-uurs economie draait alles om snelheid. Het beste is als deze snelheid niet ten koste gaat van de kwaliteit. Met de koeriers van HB Logistiek hoef je je hierover geen zorgen te maken. We staan bekend als een betrouwbare express koerier die binnen een bepaalde tijd met snelheid jouw zending levert of ophaalt. Al onze koeriers zijn representatief en doordat wij inzetten op maatwerk, leveren we precies datgene wat jij als klant verwacht. Snelheid en kwaliteit is dus zeker mogelijk als je kiest voor één van de koeriersdiensten van HB Logistiek.

Koerier 24/7

Wij van HB Logistiek weten dat het dat het van groot belang is dat jij of jouw klanten heel snel over de poststukken en pakketten beschikken en daarom zijn wij 24/7 inzetbaar. Of het nu gaat om één envelop van Eindhoven naar Amsterdam of om een wagen vol met pakketjes van Weert naar Italië, wij regelen het voor je!

Specialist in maatwerk

Bij ons staat alles in het teken van onze klant en zijn of haar wensen. Ons doel is om die zo goed mogelijk in te vullen. En wij gaan hier ver in. Wat wij onder maatwerk verstaan en hoe ver we hierin gaan, lees je onder andere in onze case.

Waarom kiezen voor koeriers van HB Logistiek?

  • Snelle, betrouwbare en flexibele express koerier.
  • Koeriers die 24/7 maatwerk willen leveren.
  • De kracht van een totaal pakket.
  • Specialisten in spoedzendingen.
  • No nonsense, afspraak is afspraak.

Wil je meer informatie over wat HB Logistiek voor jou kan betekenen en in welke koerierdiensten wij gespecialiseerd zijn? Informeer geheel vrijblijvend naar onze diensten door contact op te nemen.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op