Koeriersdiensten

Op zoek naar een betrouwbare partij voor jouw koeriersdiensten? Maak dan gebruik van de eerste klas service van HB Logistiek, ook wel bekend als de allround logistieke dienstverlener voor je koeriersdiensten vanuit Weert (Limburg). Wij staan garant voor een snelle en bovendien betrouwbare levering door onze pakket bezorgers. Of het nu gaat om koerierdiensten internationaal of pakket bezorgingen nationaal, HB Logistiek staat hoe dan ook klaar voor je koeriersdiensten!

Dezelfde service voor al jouw koeriersdiensten!

HB Logistiek staat garant voor tal van verschillende koeriersdiensten. Eén van onze koeriersdiensten is bijvoorbeeld Next day delivery. Deze oplossing is dé oplossing indien je beschikt over een zending die de volgende dag op de plaats van bestemming dient te zijn. Bovendien bieden wij als koerierdienst de mogelijkheid om de zending op locatie op te halen en vervolgens de volgende werkdag op de gewenste plaats te bezorgen. Op deze manier hoef jij er zelf niet langer rekening mee te houden. Start vandaag nog met ontzorgen en besteedt jouw zendingen uit bij HB Logistiek.

Koeriersdienst internationaal? Bespreek de opties!

HB Logistiek fungeert als allround koeriersdienst waar internationaal en nationaal gebruik van kan worden gemaakt. Doordat we verbonden en bekend zijn met diverse internationale netwerken kunnen wij een uiterst snelle en veilige levering van jouw zending garanderen. Het is voor ons meer dan logisch dat jouw zending tijdig op de afgesproken tijd wordt afgeleverd.

Ben jij nou benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van onze koeriersdiensten? Of wil je graag wat meer weten over al onze koeriersdiensten? Aarzel dan niet langer om contact met ons op te nemen. HB Logistiek is telefonisch bereikbaar op +31 (0)495 769 06 of per mail: info@hblogistiek.nl. Daarnaast kun je ook onze online contactpagina raadplegen en je vraag direct aan ons stellen. Vervolgens nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. HB Logistiek voor al jouw koeriersdiensten internationaal en nationaal!

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op