Transport naar Duitsland

HB Logistiek is een gespecialiseerd koeriersbedrijf dat de afgelopen jaren veel ervaring heeft opgedaan in regionaal en nationaal transport. Daarnaast zijn ook internationale bestemmingen een specialisatie van HB Logistiek. Onze diensten gaan over de grenzen heen en ook België, Luxemburg en Duitsland behoren tot de voor ons vertrouwde locaties. Heb jij transport in Duitsland nodig voor jouw goederen of pakketten? HB Logistiek is jouw koerier!

Betrouwbare koeriersdienst in het buitenland

Of het nou gaat om transport naar Duitsland, Luxemburg of andere bestemmingen in de EU. Wij bieden onze jarenlange ervaring en expertise aan wanneer het gaat om koeriersdiensten buiten Nederland. Zo weten wij altijd de meest efficiënte weg te vinden waarmee de koeriersdienst het snelst maar vooral ook zo zorgvuldig mogelijk op de juiste bestemming komt. Wij leveren met onze Duitsland transport jouw pakketten zonder enig probleem in München, Hamburg, Stuttgart, Dortmund, Düsseldorf maar ook alle andere steden en bestemmingen in Duitsland!

Een complete service!

Bij een internationale zending komt net even wat meer kijken dan een zending binnen Nederland. Zo zijn er bij Duitsland transport formaliteiten die je het best vooraf al kunt regelen. Geef deze diensten uit handen en laat je transport naar Duitsland regelen door HB Logistiek. Wij regelen al het papierwerk en andere formaliteiten zodat jouw zending probleemloos en op tijd kan worden geleverd. Voor meer informatie betreft het versturen van een internationaal pakket neem je geheel vrijblijvend contact met ons op.

HB Logistiek: Ook voor spoedtransport

Binnen ons dienstenpakket bieden wij ook spoedzendingen aan. Met deze dienst bezorgen wij pakketten van onze klanten op een zeer korte termijn. Doordat wij 24/7 bereikbaar zijn kan jij ieder gewenst moment contact met ons opnemen. Ook voor transport in Duitsland staan wij klaar om spoedzendingen te verwerken. Samen kijken we naar een geschikte oplossing voor je koeriersaanvraag. Onze internationale koerier staat klaar om met spoed naar de gewenste locatie binnen Europa te rijden.

Neem contact met ons

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor Duitsland transport? Of heb je andere logistieke kwesties waar je wel hulp bij kan gebruiken? Aarzel niet en neem contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)495 769 063 of vul het contactformulier in.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op