Sneltransport internationaal

Geef je internationaal transport uit handen en schakel een ervaren koeriersbedrijf in: HB Logistiek. Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Ook andere Europese bestemmingen vallen binnen ons dienstenpakket waardoor we sneltransport internationaal aan onze klanten kunnen bieden. Dankzij onze 24 uurs bereikbaarheid staan wij binnen een korte tijd voor je deur. Een van onze ervaren koeriers zal je zending zo spoedig mogelijk ophalen en afleveren op de gewenste locatie.

Jouw werk in de handen van HB Logistiek Weert

Wij bieden onze klanten een allround service waarbij zorgen uit handen worden genomen. Zo behandelen wij bij internationaal transport ook al het nodige papierwerk. Er komen bij internationale zendingen nogal wat formaliteiten kijken die op de juiste manier moeten worden afgehandeld. Om ervoor te zorgen dat er geen tijd verloren gaat en dat de zending zo snel mogelijk geleverd kan worden, handelen wij vooraf al het papierwerk al af. Onze ervaring in sneltransport internationaal zorgt ervoor dat we op de hoogte zijn van mogelijke belemmeringen tijdens de zending en weten we deze precies te omzeilen. Op deze manier ben jij verzekerd van een feilloze levering van goederen.

Meer weten over internationaal sneltransport?

Wil je meer weten over onze diensten betreft sneltransport internationaal? Vraag naar de mogelijkheden en laat je adviseren door ons. Wij staan 24/7 klaar voor al je logistieke kwesties. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel naar +31 (0)495 769 06. HB Logistiek: voor al jouw internationale zendingen en transport.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op