Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :

Wagenpark

HB Logistiek Weert heeft vrijwel voor elk transport een passend vervoersmiddel. We zijn in het bezit van een uitgebreid wagenpark met modern en goed onderhouden voertuigen. Dit maakt ons een goede en betrouwbare partner voor al je (spoed)transportopdrachten en koeriersdiensten. We zijn gespecialiseerd in (spoed)transport in voornamelijk de Benelux en Duitsland. Maar alle regionale, nationale en internationale ritten behoren tot ons werkgebied.

HB Logistiek Weert: jóuw visitekaartje

We zien onszelf als jouw visitekaartje op het moment dat we een zending van je aannemen en zullen met grote verantwoordelijk en vertrouwen zorgen dat deze snel en betrouwbaar op de eindbestemming aankomt. Persoonlijk contact hoort net als flexibiliteit en toewijding tot onze kernwaarden, je kunt er dus zeker van zijn dat we je koeriersopdracht zeer serieus nemen en met grote zorg behandelen.

HB Logistiek is 24/7 beschikbaar!

We zijn ook beschikbaar voor spoedopdrachten en dit zorgt er voor dat we 24 uur per dag, 7 dagen per week bereik voor je zijn. Ons wagenpark is uitgebreid genoeg om voor elke zending die bij ons binnenkomt, representatief voor jou op pad te gaan. We zorgen dat we het meest passende vervoersmiddel voor jouw transport vinden zodat we je op de snelste, meest efficiënte en voordeligste manier van dienst kunnen zijn.

Ons wagenpark ligt in Weert. Dit maakt dat we in relatief korte tijd de grens over zijn. Dit zorgt ervoor dat ons bedrijf vanuit een gunstige ligging erg eenvoudig zendingen naar de Benelux en Duitsland vervoert. Evenals de rest van Europa. Tel daar ons grote betrouwbare netwerk met andere vervoerders op en je weet dat je het juiste koeriersbedrijf hebt gevonden.

Kijk hieronder voor een overzicht van onze voertuigen. Wil je een vrijblijvend een offerte aanvragen of wil je graag een specifieke zending met ons bespreken? Schroom niet en bel of mail ons. HB Logistiek Weert staat 24/7 voor je klaar!

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op