Transport in Limburg

HB Logistiek is het bedrijf waar je terecht kunt wanneer je opzoek bent naar een transportbedrijf binnen Limburg. Gespecialiseerd in koeriersdiensten rijden wij al meerdere jaren verschillende routes in de Benelux alsook andere landen in Europa. Onze representatieve koeriers leveren jouw zending binnen de afgesproken tijd op locatie.

Van dichtbij naar ver weg

Wij als transportbedrijf in Limburg staan open voor alle soort koeriersdienst aanvragen, zowel nationaal als internationaal. Samen zullen we opzoek gaan naar een geschikte oplossing voor jouw logistieke kwesties. Je bent verzekerd van een ervaren koerier die bekend is met het Europese wegennetwerk. Transport van Limburg naar andere gebieden in Europa kunnen zonder problemen worden afgehandeld. Formaliteiten en papierwerk wordt door ons van tevoren afgehandeld zodat al jouw zorgen uit handen worden genomen. Je bent verzekerd van veilig transport voor al jouw goederen binnen de EU.

Hét transportbedrijf binnen Limburg

Ons uitgebreide wagenpark gevestigd in Weert stelt ons in staat om vrijwel ieder soort vervoersdienst aanvraag of zending zo snel mogelijk af te handelen. Zo is er altijd wel een passend voertuig beschikbaar waarmee jouw zendingen geleverd kunnen worden. Flexibiliteit staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Dankzij jaren lange ervaring weten we als geen ander in te spelen op de verschillende behoeftes van onze klanten. Daarbij maken wij gebruik van ons opgebouwde netwerk waardoor transport vanuit Limburg binnen een kort tijdsbestek geen enkel probleem voor ons is. Hierdoor kunnen wij ook snel handelen wanneer het gaat om maatwerk en helpen wij onze klanten met iedere denkbare logistieke kwestie.

Benieuwd naar onze courier services?

Heb jij interesse in koeriersdiensten van een transportbedrijf in Limburg? Kom meer te weten over HB Logistiek en wat wij te bieden hebben! We staan klaar voor het beantwoorden van vragen en denken graag mee over jouw logistieke problemen. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar +31 (0)495 769 063. Betrouwbaar en snel transport vanuit Limburg!

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op