Veilig en betrouwbaar transport Weert

Onze betrouwbare en snelle koeriers leveren jouw internationale zending snel af. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om een pakket of brief op tijd op de desbetreffende bestemming te krijgen. Daarom bieden wij onze klanten de beste service met gegarandeerd snelheid en kwaliteit zowel nationaal als internationaal. Om de wensen van onze klanten te vervullen zijn wij 24/7 bereikbaar en handelen wij ook graag al jouw spoedopdrachten af. Zoek niet verder naar een koerierdienst internationaal. HB Logistiek staat voor jou klaar.

Internationaal koerier

Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten koeriersdiensten naar België, Nederland, Luxemburg en Duitsland. Zo helpen wij onze klanten o.a. met spoedzendingen en distributie voor webshops. Daarnaast bieden wij voor iedere opdracht maatwerk zodat wij aan (bijna) iedere transport vraag kunnen voldoen. Ook verzorgen wij een koerierdienst ook internationaal. Hierbij leveren wij zendingen af door heel Europa. Met ruim 17 jaar ervaring zijn wij op de hoogte van alle processen die komen kijken bij het leveren van pakketten in het buitenland. Onze internationaal koerier handelt deze formaliteiten voorafgaand de levering af zodat jouw zorgen uit handen worden genomen.

De scherpste prijzen

Dankzij ons grote aanbod in het wagenpark is er altijd wel een voertuig beschikbaar voor jouw opdrachten. Wij zijn erg gesteld op klantencontact en zijn daarom ook transparant met onze prijzen. De kosten van een zending verschillen aan de hand van de bestemming en de zending zelf. Het inschakelen van een internationaal koerier hoeft dus helemaal niet zo duur te zijn. Wij bieden onze klanten scherpe prijzen en gaan voor een nauwe samenwerking waarbij we hopen onze klanten in de toekomst nog een keer te helpen met al hun transportopdrachten.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden of heb je andere vragen betreffende een koerierdienst internationaal? Vul het contactformulier in of bel ons op! Wij zijn 24/7 bereikbaar voor al jouw zendingen.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op