Cargo export

Ben jij op zoek naar een bedrijf die kan helpen met het transporteren van cargo? HB Logistiek wil graag van dienst zijn met betrekking tot het transporteren van goederen naar het binnen- en buitenland. Het is een kwetsbaar proces waarbij een fout fataal kan zijn voor de gehele levering. Van administratie tot veiligheid, alles dient correct gedaan te worden en daar wilt HB Logistiek graag mee helpen!

Het exporteren van cargo

Cargo betekent letterlijk de goederen (de lading) die vervoerd moeten worden. Export betekent het vervoeren naar het buitenland. Het wordt voornamelijk ingezet om grote afstanden te verleggen en wordt vaak gebruikt voor commerciële doeleinden. Er zijn drie vormen van cargo export, namelijk via het water (scheepsvracht), via de lucht (luchtvracht) en via het land (trein en autovervoer). Waarschijnlijk zul je direct denken aan containers, maar dit is niet altijd het geval. Bij cargo export kan het ook gaan om ladingen die niet getransporteerd hoeven te worden met containers. Op dit punt schakelt HB Logistiek in om hulp aan te bieden met betrekking tot het exporteren van transport zonder containers te gebruiken!

HB Logistiek cargo export

Bij HB Logistiek wordt er voornamelijk gefocust op cargo die wordt transporteert via het land, aan de hand van autovervoer. Wij zullen klaar staan om de goederen te exporteren naar landen binnen Europa. Met name landen die niet vallen in de Europese Unie is het moeilijker om de producten naar toe te exporteren. Kijk maar eens naar een land als het Verenigd Koninkrijk of Zwitserland, daar vind je extra protocollen over het exporteren van goederen. Ben je geïnteresseerd in het vervoeren van cargo export binnen Europa? Neem dan contact op met HB Logistiek! Wij regelen jouw koeriersdienst internationaal

Belangrijke aspecten van cargo export

Het exporteren van cargo is een zeer specifiek proces, vanaf het aanmelden tot het leveren, deze vorm van goederenstroom is zeer foutgevoelig met name op gebied van operationele en administratieve aspecten. Er wordt continu gecontroleerd of de goederenstroom voldoet aan de eisen en dat de ladingen in de juiste staat geleverd wordt op de bestemming. Het transport heeft vaak hogere kosten en heeft strak ingeplande productie processen en als dit verstoord wordt, kunnen de gevolgen zeer schadelijk zijn. Daarom zullen wij van HB Logistiek hier zeer zorgvuldig mee omgaan en zetten wij ervaren personeel in en nemen we de verantwoordelijk om het gehele proces foutloos te behandelen en doen wij er alles aan om het gewenste resultaat te krijgen met cargo export!

Cargo inspecties

Er wordt tegenwoordig veel gebruik gemaakt van online en digitale technieken en hierdoor is het maken van fouten geminimaliseerd. Bij elke controle zal er een volledige inspectie plaatsvinden, waarbij alle gegevens en artikelen gecontroleerd worden en dat de levering goed is geladen. De goederen worden specifiek ingedeeld zodat de controles eenvoudig uitgevoerd kunnen worden, zonder de goederen te verplaatsen. HB Logistiek vindt het belangrijk dat de goederen in de juiste staat geleverd word en zullen wij te allen tijden extra controle uitvoeren zodat de inspecties van de douane en andere instanties zonder problemen verlopen!

Heb jij interesse in deze vorm van transport? Neem dan contact op met HB Logistiek en samen bespreken wij het cargo export proces en de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

 

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op