HB Logistiek: jouw pakketdienst in Limburg & Oost Noord-Brabant

HB Logistiek is sinds 2002 actief als koerier en is sinds die tijd uitgegroeid tot onder andere een professionele pakketdienst. We zetten ons 7 dagen per week in om alle aanvragen af te leveren op de plaats van bestemming. Dankzij ons uitgebreide dienstenpakket, ons moderne wagenpark en onze representatieve koerier pakketbezorger kunnen we iedere aanvraag bezorgen op een bestemming naar keuze binnen Nederland en heel Europa.

Hb Logistiek jouw koerier pakketbezorger

De vormen van transport die onze pakketbezorger kan uitvoeren worden meestal met onze voertuigen gedaan maar er bestaat ook de mogelijkheid om dit met jouw eigen vervoersmiddel te doen. Zowel nationaal als internationaal. Je kunt ons hier het beste even over bellen of mailen.

Voordelen van onze pakketdienst

  • Op maat gemaakte tarieven:
    HB Logistiek levert maatwerk, ook als het op tarieven aan komt. We kunnen je dus scherpe prijzen aanbieden die specifiek zijn voor jouw zending.
  • Persoonlijk contact:
    We zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. We stellen ons echt heel graag dienstbaar op. Het is onze passie om voor jouw logistieke probleem dé perfecte oplossing te vinden. Tijdens en na de rit stellen we via de telefoon op de hoogte. Geen automatiseerd bericht, maar echt het persoonlijke contact.
  • Méér dan pakketbezorger
    HB logistiek wordt gerund door twee gepassioneerde ondernemers die jouw logistieke probleem als hun drijfveer zien. Het kan bijna niet gek genoeg: zit je om 23:00 's avonds met een pakket wat je de volgende ochtend om 6:00 bezorgd wilt hebben, HB Logistiek regelt het voor je.

HB Logistiek is jouw pakketbezorger óók internationaal

We gaan ook voorbij grenzen. Waar je binnen Europa ook je pakket wilt bezorgen, HB Logistiek regelt het voor je ieder moment van de dag. Wij zetten ons 24 uur per dag, 7 dagen van de week in om jouw zending met de grootste zorg en zorgvuldigheid op de plaats van bestemming af te leveren. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact ons op!

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op