Over ons

HB Logistiek is een allround koeriersbedrijf gevestigd in Limburg (Weert). Onze focus ligt op de Benelux en Duitsland. Maar geen enkele regionale, nationale en internationale zending binnen Europa is voor ons een probleem. Wij zijn specialist in het bieden van maatwerk en komen eigenlijk altijd tot een passende oplossing.

Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan dag en nacht klaar om je zending snel, efficiënt en veilig te bezorgen of op te halen. Onze uitgebreide dienstverlening kenmerkt zich door onze toewijding, klantgericht denken en de constante kwaliteitscontrole op onze dienst. We willen ons constant verbeteren en zijn vooruitstrevend.

Hoe is ons koeriersbedrijf ooit begonnen?

Voor ons startte het avontuur in de transportwereld al in 2002 waar we sinds die tijd bij uiteenlopende vervoersbedrijven ervaring' opdeden. Wat ons altijd gedreven heeft is onze passie en toewijding voor de transportbranche. Zowel toen we nog in loondienst waren als ook toen we zelfstandig verder zijn gegaan. Of het nou gaat om een eenvoudige koeriersopdracht, een speciale zending of maatwerk transport, we nemen elke opdracht serieus, luisteren met aandacht naar de klant en dragen zorg voor een correcte afhandeling.

Dankzij ons team bestaande uit vakbekwame en gemotiveerde koeriers heeft HB Logistiek kunnen uitgroeien tot de snelle betrouwbare koeriersdienst die we vandaag de dag zijn. Inmiddels is er een heel wagenpark met 7 moderne goed onderhouden voertuigen en een uitgebreid klantenbestand en een netwerk van vervoerders.

Voor ons is het iedere keer weer een leuke uitdaging om jou als klant de beste kwaliteit te geven tegen een zo scherp mogelijk tarief.

Allround & Maatwerk koeriersopdrachten

Zoals gezegd zijn wij een allround koeriersbedrijf. Je kunt bij ons terecht voor diverse koeriersopdrachten zoals klein transport, pallettransport, spoedzendingen, next day delivery, overnight delivery, just in time delivery, webshop distributie en het bezorgen van kerstpakketten. We opereren zowel regionaal, nationaal als internationaal.

Naast al onze allround diensten leveren wij ook maatwerk. Ons groot opgebouwde netwerk stelt ons in staat om echt mee te kunnen denken met de klant en te komen tot een passende oplossing.

Schroom niet om contact met ons op te nemen voor welke koeriersopdracht dan ook! Je kunt ons bellen of mailen.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op