Koerierdienst Nederland

Je bent op zoek naar een koerierdienst in Nederland die jouw goederen van A naar B brengt. Dat moet natuurlijk veilig, snel en betrouwbaar gebeuren. HB Logistiek opereert als koerierdienst in Nederland vanuit Weert naar heel Nederland én  zelfs Europa. Kies je voor HB Logistiek, dan ben je gegarandeerd van een goede transport van je goederen.

Koeriersnetwerk door heel Nederland

HB Logistiek is een veelzijdige koeriers- en transportbedrijf gelegen in Limburg. Door onze jaren aan ervaring als transporteur zorgen we dat goederen op een veilige manier op hun bestemming aankomen. We willen onze klanten zo goed mogelijk helpen en vinden dat voor elk transport een transportmogelijkheid bestaat. We bieden daarom een verscheidenheid van koerierdiensten aan, zoals next day delivery, webshop distributie of koerierdienst internationaal. Naast onze grote wagenpark, beschikken we over een groot koeriersnetwerk in Nederland, waardoor we altijd de mogelijkheid hebben om jouw goederen waar dan ook te leveren. Zo ben je verzekerd van een snel en goed transport van je goed.

Waarom HB Logistiek als koerierdienst in Nederland?

Service en vertrouwen staan bij HB Logistiek hoog in het vaandel. Hierbij is betrouwbaarheid en bereikbaarheid volgens ons heel erg belangrijk. Daarom staan we als koerierdienst 24/7 klaar voor onze klanten, zodat elk transport op elk tijdstip en op elke plek geleverd kan worden. In een persoonlijk gesprek luisteren we graag naar je wensen over de beste koerierdienst en zoeken hierbij passende oplossingen. Door onze flexibiliteit kunnen we makkelijk inspelen op de vraag van klanten, waardoor we koerierdiensten op maat kunnen leveren. Hierdoor onderscheiden wij ons dan ook van andere koerierdiensten in Nederland.

HB Logistiek: dé koerierdienst van Nederland

Kies voor HB Logistiek om je goederen op elk uur van de dag en op een veilige en betrouwbare manier te laten vervoeren. We snappen dat het zoeken van de juiste koerierdienst in Nederland lastig kan zijn. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust met ons contact op. We lichten graag nader toe wat wij als koerierdienst voor je kunnen betekenen.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op