Speciaal transport

Indien je op zoek bent naar een bedrijf dat uitblinkt in speciaal transport ben je bij HB Logistiek aan het juiste adres. HB Logistiek verzorgt het gehele vervoerstraject en zorgt daarbij tevens voor de benodigde vergunningen en transportbegeleiding. Wij staan garant voor hoge kwaliteit en veiligheid tegen een zeer acceptabele prijs. Profiteer vandaag nog van onze flexibiliteit en betrouwbaarheid!

Speciaal transport in alle soorten en maten

HB Logistiek heeft de beschikking over een zeer uitgebreid wagenpark met tal van verschillende voertuigen. Op deze manier kunnen transportopdrachten toegespitst worden. Dit zorgt ervoor dat iedere vorm van speciaal transport efficiënt en zonder problemen uitgevoerd kan worden. Op basis van jouw wensen en behoeften zullen we een geschikt voertuig beschikbaar stellen. Ook op het gebied van speciaal transport kosten kunnen we hiermee een passende offerte opstellen.

Internationaal en nationaal speciaal transport!

HB Logistiek is een allround koeriersdienst dat zowel nationaal als internationaal actief is met haar speciaal transport. Naast het in veelvoud opereren op nationaal niveau binnen Nederland zijn we de afgelopen jaren ook steeds vaker actief in landen als België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. De afgelopen periode hebben we als onderneming een mooie groei mogen doorstaan en mede dankzij de vele verschillende koeriersopdrachten die we reeds hebben mogen voltooien zijn we uitgegroeid tot een ervaren koeriersdienst opererend vanuit Weert, Limburg. Of het nu gaat om spoedtransport of zwaar transport, HB Logistiek benadert iedere aanvraag met dezelfde aandacht en passie.

Meer weten over speciaal transport kosten?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden op het gebied van speciaal transport? Of meer inzicht speciaal transport en de kosten die hiermee gemoeid zijn? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden en het bijkomende kostenplaatje. Contact opnemen kan snel en eenvoudig per mail: info@hblogistiek.nl of telefoon: +31 (0)495 769 063. Daarnaast is het ook mogelijk om onze online contactpagina te raadplegen.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op