Internationaal transport

HB Logistiek is een gespecialiseerd transporteur betreffende internationaal transport naar diverse bestemmingen in Europa. Wij dragen zorg voor de afhandeling van internationale transport van tal van verschillende vormen van vracht. Denk hierbij aan klein transport, pallettransport en goederenvervoer. HB Logistiek staat zodoende garant voor kwalitatief hoogwaarde internationale transportdiensten. Door middel van het persoonlijke contact met de klant onderscheiden we ons van andere internationale transportbedrijven.

Koerier buitenland? Transport door heel Europa!

Op het gebied van transport binnen Europa is HB Logistiek een gespecialiseerd transporteur. Ons team is uiterst innovatief wanneer het gaat om transport en logistiek. Dankzij onze jarenlange ervaring is HB Logistiek inmiddels uitgegroeid tot een sterke logistieke partner waarbij jouw goederenstroom centraal staat als middelpunt in ons Europese logistieke proces.

HB Logistiek → Transport naar landen in Europa

Het is ook mogelijk om HB Logistiek te gebruiken voor het transport en de logistiek naar specifieke landen gelegen in Europa. Of het nu gaat om transport naar klanten in bijvoorbeeld België of Duitsland of naar een ander land binnen Europa. HB Logistiek staat garant voor kwalitatief hoogwaardige diensten die gepaard gaan met persoonlijk contact. Naast de doorgaans bekende bestemmingen voert HB Logistiek ook transport uit naar specifieke bestemmingen op aanvraag.

Ook ruimte voor nationaal transport

HB Logistiek is een gespecialiseerde transporteur die dagelijks vanuit haar vestiging in Weert vertrekt naar tal van verschillende bestemmingen binnen Europa. Echter is het ook mogelijk om nationaal transport binnen Nederland te laten plaatsvinden. Naast het internationaal transport naar bestemmingen als Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Italië is het dus ook mogelijk om nationaal transport te laten plaatsvinden binnen uitsluitend Nederland.

Regel jouw vervoer vandaag nog!

Heb je behoefte aan meer informatie omtrent het realiseren van zowel nationaal als internationaal transport? Aarzel niet en neem geheel vrijblijvend op door middel van de contactpagina van HB Logistiek. Op deze manier krijg je snel en eenvoudig inzicht in de mogelijkheden die er zoal zijn voor jouw situatie.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op