Bakwagen met laadklep gebruiken

Ga jij verhuizen en moet je al je zware spullen meenemen? Of heb je misschien een meubelstuk verkocht? Een lading met zware pallet die moet worden vervoerd? Dan komt een bakwagen met laadklep natuurlijk van pas. Wat dacht je van deze werkzaamheden uit hand te geven?

Kiezen voor een bakwagen met laadklep

Een bakwagen met laadklep is super handig voor het vervoeren van grote en/of zware goederen die je niet zo maar even uit een wagen tilt. Dit handige voertuig veranderd van een ruimtevolle wagen met veel opslag tot een handige lift die deze spullen veilig en zonder enige moeite op de grond zet. De bakwagen met laadklep kan automatische worden versteld in hoogte en is ook nog eens een stuk groter dan een gewone bestelbus. Dankzij de laadklep wordt laden en lossen super gemakkelijk. De lading goederen is gemakkelijk op de grond neer te zetten met slechts een druk op de knop. Hierna kunnen de goederen gemakkelijk worden verplaatst doordat de laadklep vlak op de grond zal liggen. 

Bakwagen met laadklep als verhuiswagen

De bakwagen met laadklep is dankzij zijn formaat perfect voor het verhuizen van je inboedel. Er is voldoende ruimte om zowel je meubels als andere spullen in de wagen te plaatsen. Ook het uitladen is dankzij de laadklep geen enkel probleem. Je meubels zullen veilig en ongedeerd uit de bakwagen met laadklep worden gehaald. Onze koeriers bezorgen je goederen zorgvuldig, en dit is dan ook mogelijk met de geschikte bakwagen met laadklep. 

HB Logistiek neemt het werk uit handen met een bakwagen met laadklep

Zelf in de weer gaan met je zware goederen te verplaatsen is niet nodig. HB Logistiek is een ervaren koeriersbedrijf die al jarenlang goederen vervoert. Onze koeriers weten dan ook als geen ander hoe ze een klus met een bakwagen met laadklep moeten aanpakken. Waarom een bakwagen met laadklep huren als je de gehele transport uit handen kan geven? Sneller en efficiënter!

Ook andere diensten mogelijk bij HB Logistiek!

Wij van HB Logistiek bieden verschillende koeriersdiensten aan. Van webshop distributie tot overnight delivery en spoedzending. Afhankelijk van jouw opdracht passen wij onze diensten aan naar voorkeur. Hierdoor zijn echt al onze diensten maatwerk en is geen enkele opdracht hetzelfde. Op deze manier bieden wij iedere keer weer het beste aan onze klanten. 

24/7 bereikbaar: maak een afspraak

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Laat dan een bericht achter via onze contactpagina of stuur een mail naar info@hblogistiek.nl. Heb jij een opdracht met spoed of wil je gewoon snel weten waar je aan toe bent? Dan kun je ons ook altijd telefonisch bereiken via + 31 (0) 495 769 063. Onze telefoonservice is altijd bereikbaar. Dat is de service van HB Logistiek. 
 

 

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op