Spoedzending, spoedtransport of spoedkoerier: HB Logistiek staat paraat!

Wanneer er spoed geboden is bij een zending, is het van belang dat er snel gehandeld en geschakeld kan worden. Naast het snelle handelen is het ook van belang dat er secuur met de zending wordt omgegaan. HB Logistiek is specialist in spoedzendingen en spoedtransport. Onze ervaren spoedkoeriers weten precies hoe ze deze klussen moeten aanpakken. Ze brengen je zending met spoed van A naar B zonder onnodige stops. Een spoedzending wordt snel, efficiënt en uiterst zorgvuldig uitgevoerd.

Dagelijkse spoedtransport

In die 17 jaar dat we nu bestaan hebben we al een breed scala aan spoedopdrachten verwerkt. Dit naar ruime tevredenheid van onze klanten. Elke zending wordt door onze spoedkoerier met de grootste zorg behandeld. We hebben de perfecte balans tussen snel en secuur. Je kunt bij ons naast regionale en nationale spoedzendingen ook terrecht voor internationale spoedzendingen. Onze ervaren koeriers weten de kortste routes door heel Europa en zijn representatieve weggebruikers. We verwerken dagelijks spoedopdrachten die onze koeriers ophalen of afleveren in de Benelux, Duitsland of nog een stukje verder Europa in.

HB Logistiek fungeert als jouw spoedkoerier

De koeriers van HB Logistiek bezorgen iedere zending voor je met spoed. Moet je een pakket van vier kilo verzenden, heb je een belangrijk document dat verstuurd moet worden of een grote zending pallets? Meld je spoedzending bij ons aan en het is super snel geregeld. Binnen no-time vervoert onze koerier jouw zending en draagt hij zorg dat de zending op het gewenste tijdstip arriveert op locatie. Ons uitgebreide wagenpark maakt het voor ons gemakkelijk om in te spelen op de dagelijkse spoedaanvragen.

Voor een spoedzending kun je 24/7 contact opnemen

We zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar om jou van dienst te kunnen zijn. Wel zo handig bij spoedopdrachten. Het proces wordt in werking gezet zodra je aanvraag binnen is en jij akkoord hebt gegeven. Vervolgens wordt je zending zo snel en efficient mogelijk vervoerd. Uiteraard houden wij je op de hoogte van de voortgang en ontvang je bericht van ons zodra je zending is afgeleverd.

Kom in actie

Heb je een spoedopdracht? Neem contact met ons op en we zetten het spoedtransport in gang. Het maakt daarbij niet uit of het om klein of groot transport maakt. HB logistiek is jouw snelkoerier met een scherpe prijs

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op