Goedkoop transport van jouw goederen

Ben je op zoek naar een overzicht van de transportkosten en wil je graag goedkoop transport voor het verzenden van jouw goederen? Kies dan voor goedkoop transport in Nederland door HB Logistiek. Je weet precies wat je krijgt en hoeveel je hiervoor betaalt. Dankzij de transparantie van HB Logistiek weet je als klant dus altijd waar je aan toe bent en kun je kiezen voor een goedkoop transportbedrijf. 

Kies voor een goedkoop transportbedrijf

Je wilt je goederen natuurlijk zo veilig mogelijk op de naar jouw gewenste bestemming krijgen. Maar deze geef je niet zomaar uit aan het eerste beste bedrijf die jij online tegen komt. Je wilt er zeker van zijn dat jouw goederen, of dit nou particulier of zakelijk is, in goede handen zijn. Duur? Dat hoeft het niet te zijn!

Wij bij HB Logistiek weten goed en goedkoop transport in Nederland met elkaar te combineren. Een hoofdprijs betalen voor het vervoeren van je goederen is niet nodig. Kies je voor een goedkoop transportbedrijf? Dan kies je voor HB Logistiek!

Goedkoop transport in Nederland op maat

Nu stel je jezelf de vraag af hoe HB Logistiek dit goedkoop transport kan bieden. Wij zorgen er namelijk voor dat we de koeriersdienst precies aanpassen op de opdracht die de klant ons heeft gegeven. Niet alleen het vervoersmiddel maar ook de route ernaartoe en alle andere afhandelingen worden uitgekozen en uitgevoerd aan de hand van de wensen van onze klant. Al onze diensten zijn op maat gemaakt. Op deze manier kunnen we het meest efficiënte en goedkoop transport bieden. 

Onze ervaren koeriers

Al onze koeriers samen staan garant voor heel wat jaren ervaring in de koeriersbranche. Onze koeriers weten zowel nationaal als internationaal de weg te vinden waardoor het bezorgen van goederen zo efficiënt mogelijk kan worden uitgevoerd. Dit zorgt ervoor dat wij als koeriersbedrijf goedkoop transport in Nederland kunnen aanbieden. 

Een vaste prijs voor jouw goedkoop transport

Voordat we samen in zee gaan bespreken we de mogelijkheden wat betreft goedkoop transport. Wij willen weten wat jij van ons verwacht en wat je wensen zijn wat betreft de verzending van jouw goederen. Hierna kunnen wij een schatting van de kosten maken waarna wij deze helder en transparant naar jou communiceren. Op deze manier zit je nog nergens aan vast en beslis je zelf of ons goedkoop transport past bij jouw opdracht!

Gemakkelijk contact opnemen

Wil jij de mogelijkheden bespreken, heb je een dringende vraag of wil je simpelweg kennis maken met HB Logistiek? Dat kun je doen door contact op te nemen via de mail of telefoon. Wij zijn 24/7 bereikbaar en zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden. 

Kies je voor een goedkoop transportbedrijf? Dan kies je voor HB Logistiek!

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op