Jouw transport – veilig en professioneel

De betrouwbare en razendsnelle transporteurs van HB Logistiek handelen jouw internationale verzending snel af. HB Logistiek kent het belang van het op tijd verzenden van een pakket of brief in combinatie met het tijdig afleveren hiervan. Vandaar dat wij onze klanten uitsluitend de beste service bieden in combinatie met de garantie van snelheid en kwaliteit voor zendingen zowel nationaal als internationaal. Om ervoor te zorgen dat de wensen van onze klanten zo optimaal mogelijk vervuld kunnen worden zijn wij gedurende 24/7 bereikbaar voor al jouw (spoed)opdrachten. Stop met de eindeloze zoektocht naar een koeriersdienst internationaal. HB Logistiek gaat vandaag nog voor jou aan de slag!

Internationale koeriersdienst

HB Logistiek is gespecialiseerd in tal van verschillende koeriersopdrachten naar zowel België, Nederland, Luxemburg en Duitsland. Wij zijn beschikbaar om onze klanten te helpen met zowel pallet transport of spoedzendingen. Daarnaast geniet iedere opdracht dezelfde kwaliteit maatwerk om van iedere vorm van transport een succesverhaal te maken. Wij verzorgen jouw koeriersdienst internationaal, zonder zorgen. We leveren op reguliere basis zendingen af verspreid door heel Europa. Met onze 17-jarige ervaring zijn we tevens op de hoogte van de processen die betrokken zijn bij de levering van pakketten in het buitenland. Onze internationale koeriersdienst draagt zorg voor alle bijkomende formaliteiten betreffende jouw levering. Op deze manier hoef jij je dus niet langer zorgen te maken om jouw verzendingen.

Uitsluitend scherpe prijzen

Met denk aan ons ruime en veelzijdige wagenpark kunnen wij garanderen dat er altijd een voertuig beschikbaar is dat geschikt is voor jouw opdracht. Wij leggen de focus nadrukkelijk op klantencontact en hanteren zodoende ook klantvriendelijke prijzen. De kosten met betrekking tot een zending variëren op basis van de bestemming en andere opties rondom de zending. Het raadplegen van een internationale koeriersdienst hoeft dus lang niet altijd duur te zijn. Wij garanderen onze klanten enkel scherpe en eerlijke prijzen en investeren graag in een nauwe samenwerking waarin we onze klanten ook in de toekomst kunnen bijstaan met transportopdrachten.

Benieuwd wat er mogelijk is voor jou? Of zijn er andere vragen met betrekking tot een koeriersdienst internationaal? Neem dan snel contact met ons op door middel van het online contactformulier. Wij staan 24/7 voor je klaar!

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op