Duurzaam transport in Nederland

HB Logistiek is de logistieke dienstverlener op het gebied van goederenvervoer en koeriersdiensten. Omdat wij bij de tijd willen blijven is verantwoord en duurzaam ondernemen een van onze peilers. Met duurzaam transport proberen wij rekening te houden met de hoeveelheid co2 wat goederentransport met zich meebrengt.

Efficiënt koerierswerk

Verminderen van co2 uitstoot kan beetje bij beetje worden opgepakt. Duurzaam transport in Nederland begint bij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo zorgen wij van HB Logistiek dat onze ervaren koeriers altijd de meest efficiënte route kiezen. Hiermee wordt er niet alleen minder c2 uitgestoten, ook worden jouw goederen als klant zo snel mogelijk en op de meest efficiënte manier bezorgd. 

Kies de juiste vorm duurzaam transport

Bij HB logistiek zorgen wij er altijd voor dat de goederen in een hiervoor passend voertuig worden bezorgd. Dit doen wij om duurzaam transport te stimuleren en niet onnodig gebruik te maken van een groter voertuig dan nodig is. Dankzij ons uitgebreide wagenpark hebben wij diverse voertuigen in ons bezit die perfect passen de aanvragen die wij krijgen. Wij geven vakkundig advies betreft het vervoeren en bezorgen van goederen met duurzaam transport. Wil je meer informatie over duurzaam transport en hoe wij dit verwerken in onze koeriersdiensten? Wij beantwoorden graag al jouw vragen!

Duurzaam transport: Goed voor het milieu en de mens

Duurzaam transport is beter voor het milieu. Dat mag wel duidelijk zijn. Maar duurzaam transport in Nederland heeft ook nog eens invloed op de gezondheidskwaliteit van de mens. Veel uitstoot kan invloed hebben op de gezondheid van de mens. Hierbij wordt uitstoot en uitlaatgassen van zowel vrachtwagens als personenauto's gerekend. Het is dus van belang dat we als logistieke partner toezicht houden op duurzaam transport. Ook steeds meer steden zijn actief bezig met het verminderen van schadelijke gassen.


Heb je een koeriersdienst die vervuld moet worden en wil je hiervoor graag duurzaam transport inschakelen? Neem dan contact op met HB Logistiek. Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden!

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op