Pallets laten ophalen en bezorgen – Pallets versturen

Heeft jouw bedrijf veel transport nodig met pallets? HB Logistiek helpt met het transporteren zoals pallets ophalen. We dienen namelijk als een logistieke dienstverlener die actief op zowel nationaal als Europees. Heb jij een bedrijf waar pallets verstuurd moeten worden of moet je veel pallets ophalen, dan kun je HB Logistiek inschakelen. Jij kiest de locatie en wij zorgen ervoor dat er de pallets aankomen of worden opgehaald. Bij interesse of vragen kun je contact opnemen met HB Logistiek en bespreken we de mogelijkheden over de logistiek dienstverlening! 

Pallet laten bezorgen

Wanneer er verschillende pakketten naar een adres gestuurd moeten worden, dan is het gebruik van een pallet een zeer ideale oplossing. Het gebruik van palletvervoer is overigens financieel een stuk aantrekkelijker en daar wil HB Logistiek graag een helpende hand in bieden. Het voordeel van pakketten op een pallet, is dat het verpakt kan worden. Dit zorgt voor minder schade en dat fouten met leveren geminimaliseerd worden. Overigens zullen de pallets zorgvuldig getransporteerd worden door onze voertuigen en chauffeurs. De kosten van het bezorgen kan variëren per pallet. Het hangt voornamelijk af van het gewicht dat vervoerd wordt. De kosten zullen ook hoger zijn, wanneer er gekozen wordt voor pallets laten ophalen of bezorgen  naar Europese landen. 

Pallets laten ophalen

Het leveren van pallets wordt niet altijd door ieder bedrijf zelf geregeld. Het komt voor dat je als bedrijf zelf het pallettransport moet regelen, met name als er vanuit verschillende plekken gewerkt wordt. Mochten er pallets opgehaald moeten worden, dan neemt HB Logistiek deze last graag over. We zorgen dat de pallets opgehaald worden en worden direct afgeleverd bij jouw bedrijf, tenzij dat er niemand aanwezig is bij het bedrijf. Het vervoeren en bezorgen van pallets wordt zorgvuldig gedaan, zodat de kwaliteit van de pakketten niet aangetast wordt. Onze chauffeurs zorgen er voor dat de pallets onbeschadigd geleverd worden! 

De gewichtseisen 

Bij het versturen van pallets is het gewicht een van de belangrijkste factoren. In Nederland geldt een maximum van 1000 kg dat vervoerd mag worden per pallet. Een pakket mag overigens niet meer wegen dan 31,5kg. Als het pakket meer weegt dan het maximum, wordt het in dit geval automatisch geregistreerd als een pallet. Het maximale gewichtshoeveelheid kan overigens veel verschillen bij ons, doordat het afhankelijk is van de vervoerder en de beschikbare wagens. Het versturen en ophalen van pallets kan getransporteerd worden in verschillende soorten en maten. HB Logistiek probeert de factoren zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen en behoefte van de klant en die van jou! 

Meer informatie over pallettransport 

HB Logistiek beschikt over een NIWO-vergunning en deze dient nodig te zijn voor vrachtvervoer. Onze koeriers zijn daarentegen zeer secuur, representatief en betrouwbaar. HB Logistiek zorgt voor stiptheid als het draait om het transporteren of ophalen van pallets.

Mocht je interesse hebben in onze pallets ophalen of versturen diensten of advies nodig hebben over verschillende vormen van vervoer, neem dan contact met ons op. Samen zullen we een gewenste oplossing kiezen over het versturen en/of ophalen van pallets! 

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op