Onze diensten

Wij zijn een allround transportbedrijf met groot verantwoordelijkheidsgevoel en een groot netwerk. Wanneer jij je zending overdraagt aan ons, geef je de verantwoordelijkheid uit handen en staat je niks anders te doen dan op ons te vertrouwen. Wij fungeren tijdelijk als jouw visitekaartje en hier zijn we ons erg bewust van. We nemen onze verantwoordelijkheid serieus en zijn toegewijd naar onze klanten en dienstverlening. Zo rijden we bijvoorbeeld altijd in goed onderhouden voertuigen, zijn we NIWO gecertificeerd, zijn onze spoedkoeriers representatief en stimuleren we klanten om ons eerlijke feedback te geven zodat we kunnen blijven groeien.

Onze diensten Courier services Just in time delivery Webshop-distributie Kerstpakket bezorgen Overnight delivery Internationaal transport Maatwerk Next day delivery Spoedzending Cargo Export

Uitgebreide service

HB Logistiek is een betrouwbaar en professioneel transportbedrijf die door de inzet van spoedkoeriers er voor zorgt dat jouw zending (document, pakket, goederen of pallets) veilig en op tijd op een bepaalde plaats aankomt. Of dat je zending op een vooraf afgesproken datum en tijdstip wordt opgehaald.

We kunnen jou dus op diverse manieren helpen als het op (snel-)transport aankomt. Onze main focus zijn de Benelux en Duitsland maar we vervoeren door heel Nederland en Europa. Doordat we internationaal leveren hebben we te maken met veel formaliteiten, zoals bijvoorbeeld de douane. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij dit voor jou afhandelen zowel aan de grens als vooraf.

HB Logistiek kan aan (bijna) iedere logistieke behoefte voldoen doordat we voor vrijwel iedere zending wel een passende dienst en passend vervoer hebben. Zo heeft ons wagenpark maar liefst 12 voortuigen en of je nou een zoekt naar een bedrijf dat klein transport aanbiedt, pallets vervoerd of nextday delivery, overnight delivery of just in time delivery verzorgt, bij HB Logistiek zit je goed.

Maatwerk

Heb je speciale wensen of specifieke eisen, dan kom je uit bij ons maatwerk. En op ons maatwerk zijn we erg trots, mag je weten! Wij hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in het opbouwen en onderhouden van een groot netwerk. Dit grote netwerk stelt ons in staat om snel te schakelen en samen te werken met diverse partijen. Onze klantcase is zo'n voorbeeld van het maatwerk dat HB Logistiek levert door het inzetten van spoedkoeriers en een montageteam.

Dus heb je een grote lading pallets, of belangrijke documenten die vervoerd moeten worden? HB Logistiek neemt jouw zorg uit handen. Door onze korte lijnen met onze vervoerspartners kun je rekenen op transport met een betrouwbare service. Ook bieden wij de mogelijkheid om (snel-)transport uit te voeren met je eigen vracht- of aanhangwagen.

Of je nou een logistiek probleem hebt, zoekt naar een snelle oplossing of op zoekt bent naar een flexibel en betrouwbaar transportbedrijf? Wij van HB logistiek denken met je mee en komen tot een passende oplossing. Neem contact met ons op door te bellen naar + 31 (0) 495 769 063 of te mailen naar info@hblogistiek.nl. Je kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op