Internationaal bezorgen

Het internationaal bezorgen van pakketten behoort tot één van onze vele koeriersdiensten. Wij zijn gespecialiseerd in de BeNeLux en Duitsland maar leveren pakketten binnen heel Europa. Jouw transport aanvraag wordt behandeld waarna we samen overeenstemmen met een passende koeriersdienst. Onze diensten zijn dan ook maatwerk omdat wij als geen ander weten dat iedere logistieke opdracht anders is.

Voor iedere opdracht geschikt transport

Wij dragen zorg voor het transport van jouw internationale goederen. Het internationaal bezorgen van vrijwel iedere zending is mogelijk door onze vele verschillende vracht vormen. Hierbij is zowel goederenvervoer, klein transport en pallettransport mogelijk. Wij onderscheiden ons van andere internationale transportbedrijven door persoonlijk klantcontact. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kun je ons 24/7 bereiken met vragen over internationaal bezorgen van je goederen.

Zendingen binnen de EU – HB Logistiek Weert

Wij zijn een ervaren transporteur wanneer het aan komt op het internationaal bezorgen van goederen. Met ons innovatief team en jarenlange ervaring zijn wij vandaag de dag een sterk logistieke partner. Voor transport en logistiek naar landen binnen Europa ben je bij ons aan het juiste adres. Wij vervoeren met regelmaat naar Duitsland, België en vele andere bestemmingen. Maak gebruik van onze kwalitatief hoogwaardige diensten en laat ons jouw pakket internationaal bezorgen.

Nationaal transport ook mogelijk

Ook is HB Logistiek inzetbaar voor nationaal transport binnen Nederland. Wij opereren vanuit Weert en leveren goederen door middel van onze op maat gemaakte diensten. Onze snelle en betrouwbare koeriers zorgen ervoor dat jouw regionale, nationale en internationale zending op tijd bij de bestemming is.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor andere vragen.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op