Transport Nederland

Wij zijn een gespecialiseerd transporteur voor transport door heel Nederland. Op dagelijkse basis vertrekken wij vanuit Weert naar alle regio´s in heel Nederland. Zowel binnen Nederland als de rest van Europa kan er uiteraard gebruik maken van onze transportdiensten. Transport naar een klant in Nederland of vanuit Nederland naar een ander Europees land. Je kunt hierbij denken aan landen als Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Italië.

Bestemmingen van onze transporteurs in Nederland

Je vraagt je wellicht af waar onze transporteurs in Nederland overal komen? Met grote regelmaat rijden wij op de volgende transportbestemmingen binnen de Nederlandse provincies en steden:

 • Noord-Brabant: s-Hertogenbosch – Eindhoven
 • Limburg: Maastricht – Weert – Roermond
 • Noord-Holland: Haarlem – Amsterdam
 • Zuid-Holland: Den Haag – Rotterdam
 • Utrecht: Utrecht
 • Zeeland: Middelburg – Terneuzen
 • Groningen: Groningen – Eemshaven (RWE)
 • Friesland: Leeuwarden
 • Drenthe: Assen – Emmen – Meppel
 • Overijssel: Zwolle – Enschede
 • Flevoland: Lelystad – Almere – Gelderland – Arnhem –Nijmegen

Andere transportbestemmingen zijn uiteraard ook mogelijk binnen Nederland of zelfs Europa. Dit alles kan in samenspraak met HB Logistiek gevormd worden. Wij staan bekend om ons uitgebreide dienstenpakket en in combinatie met ons complete wagenpark kunnen wij garanderen dat we jouw Transport in Nederland voor onze rekening kunnen nemen. Het maakt ons hierbij niet uit of het gaat om een spoedzending, pallettransport of overnight delivery. We horen graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Transport in Nederland? Kom in contact!

Het opzetten van transport door Nederland hoeft niet langer ingewikkeld en tijdrovend te zijn. Door snel en eenvoudig met HB Logistiek in contact te komen kunnen jouw mogelijkheden snel en efficiënt besproken worden. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Raadpleeg dan onze online contactpagina voor al jouw mogelijkheden van transportdienst, kleintransport en nog veel meer vormen van transport in Nederland.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op