Koerierdienst

Bij een koerierdienst staan termen als zorgvuldig en betrouwbaar natuurlijk hoog in het vaandel. Het is van groot belang dat er nauwlettend wordt omgegaan met zendingen tegen het juiste tarief. Verzeker jezelf van een correcte wijze van transport van A naar B dankzij een geschikte koerierdienst. Zodoende behoedt je jezelf ook van problemen in de vorm van pakketjes die vandaag de dag steeds vaker kwijtraken. Niet langer logistieke probleempunten? Het is mogelijk! Raadpleeg HB Logistiek, dé koeriersdienst in Weert voor een correcte en adequate afhandeling.

Onze koeriersdienst in Weert draagt de beste zorg voor jouw zending!

Op zoek naar betrouwbare koeriersbedrijven voor jouw zending? Zodra je besluit om HB Logistiek te raadplegen ben je verzekert van een correcte afhandeling van jouw zending tegen een passend tarief. Onze koerierdienst in Weert voorziet in diverse vormen van delivery die gekenmerkt worden door verschillende specificaties die een positieve bijdrage uitoefenen op jouw zending. Daarnaast wordt er nadrukkelijk stilgestaan bij de wijze waarop een pakket versturen bij ons wordt afgehandeld. Tot slot bieden we ook inzicht in de wereld van goederenvervoer en de verschillende vormen van transport die geraadpleegd kunnen worden.

Bij HB Logistiek staat alles namelijk in het teken van de klant en zijn bijkomende wensen en behoeften. Als koerierdienst hebben we het streven om deze op een zo goed mogelijke wijze in te vullen. Zo is het ook mogelijk om HB Logistiek als nachtkoerier in te zetten.

Onze bezorgmogelijkheden

HB Logistiek specialiseert zich in diverse bezorgmogelijkheden. Op deze wijze proberen we in te spelen op zoveel mogelijk wensen en behoeften van de klant, die betrekking hebben op het bezorgen van producten. Enkele bezorgmogelijkheden waarin HB Logistiek in voorziet zijn:

Bovenstaande bezorgmogelijkheden is slechts een kleine greep uit onze diensten!

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op