Een pakket versturen naar buitenland?

HB logistiek heeft een breed aanbod aan koeriersdiensten. Door het grote netwerk en onze ervaring in het werkveld van de afgelopen jaren hebben wij naast ons regionale en nationale transport ook ontwikkelt in internationaal transport. Bij internationaal transport werken zaken vaak net even wat anders, dit omdat er andere regels en wetten gelden. Als koerier buitenland weten wij precies aan welke eisen er moet worden voldaan en kunnen wij de volledig afhandeling voor onze rekening nemen.

Koerier buitenland

HB logistiek wil zich onderscheiden van andere koeriersdiensten door de excellente service, het persoonlijke contact en de snelheid en kwaliteit waarmee de opdrachten worden uitgevoerd. Heb je een zending die naar het buitenland moet? Dan komt onze koeriersdienst service om de hoek kijken. Wij regelen al het papierwerk en de formaliteiten voor je, zodat jij je hier niet in hoeft te verdiepen en je er geen zorgen om hoeft te maken. We zorgen er voor dat je zending precies op tijd op de juiste plaats arriveert.

Internationaal (spoed)transport

HB Logistiek heeft in de afgelopen jaren veel spoedopdrachten verwerkt. Deze spoedopdrachten zijn zowel nationaal als internationaal. Heb je een zending die met spoed geleverd moet worden bij een klant in bijvoorbeeld Italië of Duitsland? Geen enkel probleem. Neem contact met ons op, we bespreken je wensen en bezorgen jouw zending op het afgesproken tijdstip op de juiste bestemming. Ook regelen we al het papierwerk voor je. Het enige wat jij hoeft te doen is je zending aan te melden en ons te laten weten wat je van ons verwacht qua levering.

Pakket versturen buitenland? HB logistiek regelt het voor je!

Zoals je hebt kunnen lezen komt er bij internationale zendingen wat meer (papier)werk kijken. Wij zijn als koerier buitenland de perfecte partij om dit voor je te doen. Alles wordt voor je geregeld zodra jij je zending hebt aangemeld.

Bel ons vandaag nog op en je aanvraag is binnen no-time in werking gezet.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op