Succesvolle logistiek transport

Succesvolle transport en logistiek. Ieder individu kan hier een geheel eigen invulling aangeven. Op deze pagina staan we stil bij hetgeen waarvan wij vinden dat toebehoort tot een succesvolle logistiek. Er is namelijk dag in dag uit ruimte voor verbeteringen. HB Logistiek heeft zodoende ook het streven om zichzelf continu te blijven verbeteren.

HB Logistiek: 24/7 dé koeriersdienst

Doordat de maatschappij de laatste jaren steeds meer te maken heeft gekregen met een economie die 24 uur per dag gedurende 7 dagen in de week plaatsvindt, is het belang van goede transport en logistiek bij koeriersdienst aanzienlijk toegenomen. Door onze paraatheid proberen wij zo goed mogelijk in te spelen op de steeds sterker groeiende vraag naar koeriersdiensten. Door middel van ons uitgebreid wagenpark worden dag in dag uit de nodige zendingen afgerond. Groot of klein, voor vrijwel ieder type zending kan HB Logistiek benaderd worden. Onze koeriersdienst kan op ieder gewenst moment van de dag geraadpleegd worden voor logistiek en transport!

Persoonlijke Service bij transport en logistiek!

HB Logistiek behandelt haar klanten niet als een nummer, wij plaatsen onze klanten telkens op de eerste plaats. Persoonlijkheid en feedback zijn twee aspecten die door onze organisatie op waarde worden geschat. Zo kunnen we tussentijds ook de nodige aanpassingen doorvoeren omtrent onze werkwijze betreffende onder andere logistiek en transport. HB Logistiek stelt zich te allen tijden transparant op wanneer het gaat om eventuele aanpassingen. Wanneer jij ruimte ziet voor verbetering of mogelijke op- of aanmerkingen met onze organisatie wenst te delen kun je geheel vrijblijvend en eenvoudig contact met ons opnemen middels de bijgevoegde contactpagina. Wij zullen proberen om de door jou aangeleverde opmerking zo correct mogelijk te verwerken om deze vervolgens terug te kunnen koppelen.

Ter land, ter zee en ter lucht

Succesvolle logistiek en transport kan plaatsvinden via verschillende kanalen. Naast verkeer over de weg kan er namelijk ook gebruik gemaakt worden van goederenvervoer via het water, de lucht of het spoor. Iedere vorm van goederenvervoer wordt staat bekend om zijn eigen specificaties en kenmerken. HB Logistiek voorziet in goederenvervoer ter land.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op