Bezorgbedrijf HB Logistiek

Je wilt graag je goederen veilig en snel laten bezorgen. Dit doe je door te kiezen voor een betrouwbaar bezorgbedrijf. HB Logistiek is een allround bezorgbedrijf dat kleine pakketten tot grote goederen bezorgt. Met onze jaren aan ervaring weten wij moeiteloos en snel jouw pakket op de juiste bestemming af te leveren in binnen- of buitenland.

Betrouwbaar bezorgbedrijf vanuit Limburg

HB Logistiek is een dynamisch bezorgbedrijf gelegen in Limburg. Wij zorgen dag en nacht dat zendingen zonder problemen op de juiste bestemming arriveren. Door onze jarenlange ervaring hebben wij geleerd tijdbesparende routes te gebruiken, waardoor onze zendingen zonder vertraging worden bezorgd. Met de beschikking over een groot wagenpark en uitgebreid koeriersnetwerk, is er bij HB Logistiek altijd een mogelijkheid om jouw goederen waar dan ook te leveren. Hierdoor kun wij als bezorgbedrijf diverse bezorgdiensten aanbieden, zoals spoedzending, next day delivery en koerierdienst internationaal.

Service en kwaliteit

Onze uitgebreide dienstverlening kenmerkt zich door toewijding, klantgerichtheid en constante kwaliteitscontrole op onze diensten. Door de behoefte naar bezorgbedrijven in de gaten te houden, kunnen wij als bezorgbedrijf in Limburg altijd inspelen op de vraag van onze klanten. We leveren dan ook diensten op maat aan. Van het bezorgen van een belangrijke brief tot grote hoeveelheid goederen; HB Logistiek verzorgt het allemaal. Doordat wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar zijn, is er altijd een moment om jouw goederen te laten bezorgen door ons als bezorgbedrijf.

Over HB Logistiek als bezorg bedrijf

HB Logistiek is een toonaangevend bezorg bedrijf dat zich door haar uitstekende dienstverlening onderscheidt van andere bezorg bedrijven. Als bezorg bedrijf met jarenlange ervaring begrijpen wij als geen ander de specifieke behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om pakketbezorging, distributie van goederen, of maatwerk logistieke oplossingen, HB Logistiek staat altijd paraat. Met een uitgebreid wagenpark en goed getrainde chauffeurs bieden wij een breed scala aan bezorgdiensten, altijd met de hoogste kwaliteitsstandaard. Kies voor HB Logistiek en ervaar zelf de naadloze en professionele logistieke afhandeling die ons bezorg bedrijf te bieden heeft.

Bezorgbedrijf nodig?

Het snel en onbeschadigd laten bezorgen van je pakketten, doe je eenvoudig met HB Logistiek als bezorgbedrijf Limburg. Bij HB Logistiek kan je rekenen op een snelle en betrouwbare service die zo efficiënt mogelijk wordt uitgevoerd. We denken met je mee en zoeken altijd naar de best passende bezorging bij jouw goederen. Benieuwd naar de mogelijkheden en op zoek naar bezorgbedrijven in Nederland? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op