Meubels ophalen en bezorgen

Staat er een verhuizing voor de deur en heb je geen flauw idee hoe je jouw meubels gaat laten ophalen en bezorgen? Begrijpelijk! HB Logistiek kan jouw meubels ophalen en bezorgen. Op deze manier kun je enorm veel tijd besparen. Door jouw logistieke kwesties over te dragen aan een professioneel bedrijf met jarenlange ervaring ben je ervan verzekert dat je meubels zonder zorgen opgehaald en bezorgd worden op de plaats van bestemming. Dankzij de toewijding, snelheid en flexibiliteit die wij toevoegen aan een zending weten wij telkens weer te voldoen aan de verwachtingen van de klant.

Zorgeloos je meubels laten ophalen en bezorgen?

Zou het niet heerlijk zijn als je geheel zonder zorgen jouw meubels kunt laten ophalen en bezorgen? Laat dan HB Logistiek de zorgen van deze tijdrovende taak bij je uit handen nemen. We doen dus niet alleen het leveren van jouw meubels, we halen ze ook nog eens voor je op. Op deze manier ben je verzekert van een goede afloop van je zending en kun je de tijd die je hiermee bespaart uitbesteden aan andere zaken.

Het team van HB Logistiek beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van meubels ophalen en bezorgen. Middels ons uitgebreide wagenpark staat er altijd wel een voertuig beschikbaar voor gebruik. De koeriers van koeriersdienst meubels hebben het streven om jou als klant zo goed mogelijk te helpen, ongeacht de aard van de opdracht. Meubels ophalen en bezorgen zonder zorgen doe je met HB Logistiek.

In contact komen met HB Logistiek: koeriersdienst meubels

HB Logistiek is een allround koeriersdienst die voor tal van verschillende koeriersdiensten geraadpleegd kan worden, onder andere voor koeriersdienst meubels. Middels onze klantgerichte aanpak proberen we ons te onderscheiden van andere koeriersdiensten. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Dit is mogelijk per telefoon, mail of onze online contactpagina. Start vandaag nog!

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op