Transportonderneming

Je goederen veilig en snel op bestemming laten leveren? Kies voor een gespecialiseerde transportonderneming zoals HB Logistiek. We zijn een dynamisch transportondernemer die jouw goederen zowel in Nederland als Europa naar de juiste bestemming vervoert. Met ons breed aanbod van diverse transportdiensten, is er altijd wel een bezorging die past bij wat je zoekt.

Betrouwbaar en flexibel transportonderneming

Met de start in 2002 is HB Logistiek onderhand al jaren een betrouwbare allround transportonderneming in binnen- en buitenland. We werken elke dag ontzettend hard om goederen van onze klanten op de juiste eindbestemming te leveren. Dit is mogelijk door onze 24/7 bereikbaarheid en vakbekwame bezorgers die dag en nacht onderweg zijn. Bij ons kun je dan ook terecht voor diverse transportdiensten, zoals next day delivery, webshop distributie en spoedzendingen. Met dit breed scala aan transportdiensten onderscheidt HB Logistiek zich van andere transportondernemingen in Nederland.

Voor elk goed een passend transport

Ons werk kenmerkt zich door in te spelen op de vraag van onze klanten. We verkopen geen nee, maar gaan op zoek naar het best bijpassend transport. Doordat HB Logistiek beschikt over een groot wagenpark en een uitgebreid koeriersnetwerk, hebben wij de mogelijkheid om als transportondernemer bezorging op maat te bieden. Zo is er altijd een passend transport voor elk goed. Of het nu gaat om standaard pakketjes of grote ladingen goederenvervoer; er is altijd een mogelijkheid tot transport bij transportonderneming HB Logistiek.

HB Logistiek: dé transportondernemer

Het veilig, snel en betrouwbaar laten bezorgen van jouw goederen doe je met HB Logistiek. Of het nu gaat om een eenmalig transport of dat je onze diensten als transportonderneming voor een langere tijd wenst te ontvangen, HB Logistiek staat voor je klaar. Neem contact met ons op en ontdek alle transportmogelijkheden.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op