Pakketbezorging

HB logistiek heeft al vele jaren ervaring met het leveren van goederen, documenten en pakketten. Wij als allround transportbedrijf nemen de verantwoordelijkheid voor jouw zendingen en zorgen ervoor dat deze zorgvuldig worden vervoerd en geleverd op bestemming. Wij bieden binnen ons dienstenpakket meerdere manieren aan waarmee wij onze klanten kunnen helpen. Daarbij zijn wij voorzien van een wagenpark en hebben we ruim 12 voertuigen tot onze beschikking waarmee we (bijna) iedere klant kunnen helpen met spoedbezorging in Nederland.

Spoedlevering voor bedrijven

Wij als allround koeriersbedrijf doen ook aan spoedlevering voor bedrijven. Zo zijn er er veel bedrijven die dagelijks te maken krijgen met belangrijke zendingen of een grote hoeveelheid pakketten die met hoge spoed verzonden moeten worden. Transport en logistiek uitbesteden is dan een praktische keus. Zo houd je als ondernemer meer tijd over voor je eigen bedrijf en laat je de pakketbezorging over aan HB Logistiek: een ervaren koeriersbedrijf die al jaren in het vak zit.

Ook bieden wij voor webshops een totaaloplossing. Met onze webshop distributie nemen wij het complete logistieke proces van je webshop uit handen. Zo bieden wij mogelijkheden tot opslag en verzorgen we het algehele transport van de producten. Zo ben je altijd gegarandeerd van een tijdige en professionele pakketbezorging.

Betrouwbaar en snel

Al onze koeriers hebben ruime ervaring met pakket- en spoedbezorging binnen Nederland. Je logistieke opdrachten worden op een zo snelle en efficiënt mogelijke manier verwerkt. Dankzij de nodige jaren ervaring doet de snelheid niets af op de kwaliteit van onze diensten. Daarnaast zijn onze koeriers flexibel waardoor wij als koeriersbedrijf in staat zijn express leveringen te verzorgen: een super snelle verzending van je pakketten.

Grensoverschrijdende bezorging

Naast pakketbezorging in Nederland zijn wij ook gespecialiseerd in leveringen binnen de Benelux en Duitsland. Je leveringen kunnen dus niet alleen in Nederland worden bezorgd, maar ook daarbuiten letten onze betrouwbare koeriers op je zending en zorgen ze ervoor dat deze op tijd wordt geleverd.

Voor onze klanten overschrijden we graag de grens. Zo doen we ook aan pakketbezorging binnen andere landen in Europa. Dankzij onze ervaring binnen de koeriersdienst sector weten wij precies welke formaliteiten er ten sprake komen bij een levering binnen Europa. Douane formulieren en andere benodigdheden worden vooraf aan de levering geordend zodat de weg naar de bestemming binnen de gewenste tijd kan worden afgelegd. Uw pakket, ook in andere landen binnen Europa, zal snel worden geleverd.

Spoedbezorging met maatwerk!

HB Logistiek verzorgt maatwerk pakketbezorging voor bedrijven. Wij weten als geen ander dat het verzenden of vervoeren van pakketten iets is wat plotseling moet worden afgehandeld. In dit geval bieden wij een speciale spoedlevering die ervoor zorgt dat je pakket op tijd bij de gewenste locatie afgeleverd kan worden. Wij maken geen verschil in zendingen en zullen iedere opdracht zorgvuldig behandelen.

Ben jij benieuwd naar wat HB Logistiek voor jou kan betekenen en wat ons onderscheid van andere bezorgbedrijven? Neem contact met ons op via 0495 - 769 063 of vul het contactformulier in.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op