Transportfirma voor al jouw zendingen!

Zoek je een betrouwbaar transportfirma waarmee je je goederen veilig en snel mee kunt verzenden? Dan is HB Logistiek de transportfirma voor jou. Wij zijn een dynamische transportfirma met al vele jaren ervaring in de koeriersbranche. Wij staan alle dagen van de week en ook ieder moment van de dag klaar om al jouw vragen te beantwoorden. De beste transportfirma binnen de BeNeLux en ook andere internationale bestemmingen!

Kies voor de juiste transportfirma

Het is altijd handig een transportfirma in je contacten te hebben. Zo kun je snel een transportfirma inschakelen wanneer deze gewenst is. Wij van HB Logistiek bieden naast onze basis koeriersdiensten ook spoedzendingen, next day delivery en maatwerk aan al onze klanten. Dankzij ons grote netwerk, dat wij door de jaren heen hebben opgebouwd, weten we altijd een passende oplossing bij iedere aanvraag te bieden. 

Vervoeren naar wens

Hoe jouw aanvraag er ook uit ziet, HB Logistiek als transportfirma zorgt voor de afhandeling. Alle opdrachten worden dan ook op maat gemaakt zodat we aan de verwachtingen van onze klanten kunnen voldoen. Geen enkele aanvraag is dan ook te lastig voor HB Logistiek. Met een team van ervaren koeriers hebben wij al veel kilometers gereden en de nodige ervaring opgedaan waardoor wij de perfecte transportfirma partner zijn. 

Stop met zoeken naar een transportfirma en neem contact met HB Logistiek op! Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden. 

HB Logistiek: de transport professional

Als transportfirma en allround koeriersbedrijf opereren wij vanuit ons wagenpark gevestigd in Weert. Vanuit deze centrale ligging zijn wij snel ter plekke, niet alleen binnen Nederland maar ook andere Europese bestemmingen. Heb jij een of misschien wel meerdere belangrijke zendingen en wil je de verzending graag overlaten aan een professioneel transportfirma? Kies dan voor HB Logistiek!

Wil je graag de mogelijkheden betreft verschillende koeriersdiensten met ons bespreken? Neem dan contact met ons op via het formulier aan de rechterzijde of bel voor direct antwoord naar + 31 (0) 495 769 063. 

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op