Postbezorger in Limburg inschakelen

Jij hebt een grote keuze wanneer het aankomt op postbezorgers in Limburg. Ben je op zoek naar een flexibele partner die als postbezorger of pakketbezorger fungeert? Kies dan voor HB Logistiek. Wij bieden je diverse diensten aan waaronder spoedzendingen, courier services en just in time delivery. Onze diensten worden aangeboden met oog op hoge kwaliteit. Wij bezorgen al je post en pakketten met zorgvuldigheid.

HB Logistiek: jouw postbezorger in Limburg

HB Logistiek is een bezorgbedrijf dat gevestigd is in Limburg. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van maatwerk diensten waardoor we je kunnen voorzien van een passende oplossing. Dit is mogelijk voor iedere opdracht die je bij ons aanlevert. Als postbezorger kunnen we al je pakketten en post op regionaal, nationaal en zelfs internationaal gebied bezorgen. Niets is ons teveel. HB Logistiek heeft als onderscheidende factor dat we dag en nacht bereikbaar zijn. Wij denken klantgericht en zijn een postbezorger die toegewijd aan iedere opdracht werkt. Zo kunnen wij bij iedere opdracht het beste resultaat leveren.

Een betrouwbare bezorger inschakelen

Heb je met het bedrijf veelvuldig te maken met het verzenden van post en pakketten? Dan wil je een postbezorger inschakelen die betrouwbaar is. Hiervoor zit je bij HB Logistiek aan het juiste adres. Post en pakketten worden tegen een aangenaam tarief afgehandeld. Wij hebben jarenlange ervaring als postbezorger in Limburg waardoor we een adequate en snelle manier van aanpak hebben. Voor een postbezorger in Limburg zit je bij HB Logistiek goed. Onze service is 24 uur en 7 dagen per week beschikbaar.

Het maatwerk van HB Logistiek

Iedere opdracht is anders waardoor wensen, eisen en belangen steeds veranderen. HB Logistiek biedt flexibiliteit aan die nodig is om het beste resultaat te verwezenlijken. Wij bieden maatwerk aan, zodat al uw postopdrachten op de gewenste manier uitgevoerd worden. Als postbezorger in Limburg kijken we naar de wensen en behoeften per klant. Daarnaast vinden we het erg belangrijk als postbezorger dat er een persoonlijk contact is met de klant. Wij luisteren naar je wensen en zullen door samenwerking de beste oplossing kunnen aanbieden.

Kom in contact met ons

Ben je benieuwd welke mogelijkheden wij als postbezorger kunnen aanbieden op je persoonlijke situatie? Kom dan vrijblijvend in contact met HB Logistiek. Samen gaan we de uitdaging aan om een passende oplossing te creëren. Als professionele en ervaren postbezorger in Limburg doen wij er alles aan om je post op een veilige manier van punt A naar punt B te krijgen. HB Logistiek is dé postbezorger in Limburg voor al je pakketten en post!
 

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op